.

HP Inc. a lansat noul portofoliu de PC-uri Pavilion într-o paletă de culori îndrăznețe, oferind noi echipamente convertibile și notebook-uri cu un design elegant și putere ideală pentru tinerii din generația millennials, studenți și familii. Noua gamă le permite clienților să-şi imprime propriul stil din momentul utilizării produselor, beneficiind totodată de puterea de care au nevoie pentru a fi productivi și a se distra, la un preț accesibil.
 
Caracteristici principale: 
 
HP Pavilion x360: disponibil în cinci variante de culori1, cu un design modern ce se regăsește pe carcasa interioară, cu un ecran cu diagonala de 15,6 inch (39,6 cm), care este completat de diagonalele de 11,6 inch și 13,3 inch, conectate cu o balama inspirată de la HP Spectre x360, care facilitează tranziția în patru moduri de utilizare.
 
HP Pavilion: placă video cu memorie dedicată, cinci culori noi1, design modern și opțiunea Intel RealSenseTM Camera2 pentru securitate, îmbunătățită prin sistemul de autentificare facială Windows Hello3.
 
„Unii clienți își doresc PC-uri subțiri și ușoare, ideale pentru un stil de viaţă activ, în timp ce alți clienți își doresc putere și performanță pentru a crea și a stoca“, afirmă Louis Perrin, Director Produse de Larg Consum, Personal Systems EMEA, HP Inc. „PC-urile HP Pavilion reproiectate oferă clienților accesibilitate și o gamă variată de opțiuni pentru a obține funcționalitatea de care au nevoie într-un PC definit de stil și personalitate.“
 
Performanță şi un strop de culoare
 
Noile PC-uri HP Pavilion dispun de un design modern cu mai multe opțiuni de culoare. Sistemul audio personalizat, proiectat de experții de la B&O PLAY, și ecranele de înaltă calitate IPS Full HD4 asigură o experiență reală unică. De asemenea, noile dispozitive dispun de ultima generație de procesoare și grafică Intel sau AMD.
 
Pentru a satisface dorința tot mai mare a clienților pentru soluții mobile, echipamentele convertibile și notebook-urile HP Pavilion sunt mai subțiri și mai ușoare decât produsele din generația anterioară. Acestea dispun atât de baterii Litiu-ion, care asigură o durată mai mare de funcţionalitate, cât și de opțiunea HP Fast Charge5, care poate încărca PC-ul la 90% în 90 de minute, chiar și atunci când acesta este închis.
 
Flexibilitate pentru divertisment în orice moment
 
Pentru anul 2016, HP a reproiectat notebook-ul HP Pavilion x360 astfel încât să inspire eleganță prin intermediul sistemului audio personalizat și proiectat de experții B&O PLAY, pentru a avea parte de divertisment oriunde și oricând. HP a adăugat un nou model de diagonală de 15,6 inch la modelele HP Pavilion x360 cu diagonala de 11,6 inch și 13,3 inch, acum fiind cu 12-14% mai subțiri și mai ușoare în comparație cu generațiile anterioare de notebook-uri, care aveau greutăți începând de la 1,33 kg și profiluri mai subțiri, de 19,3 mm şi 19,8 mm. Noile notebook-uri HP Pavilion x360, cu diagonala de 15,6 inch, au o greutate începând de la 2,3 kg și o grosime de 23,9 mm. Modelele din acest an sunt dotate cu un nou model de design la interior și o culoare perlată, ce adaugă profunzime și stil, regăsindu-se acum și la echipamentele convertibile Pavilion și la notebook-uri.
 
Notebook-urile Pavilion x360s sunt disponibile într-o gamă de culori ce includ Natural Silver, Modern Gold, Dragonfly Blue, Cardinal Red and Sport Purple1.
 
Alte caracteristici: 
 
Până la 9 ore și 15 minute durată de viață a bateriei7, în funcție de model.
 
Ecrane HD8 sau opţional Full HD IPS2 pentru modelele cu diagonală de 13,3 inch și 15,6 inch.
 
Tastatură completă și taste de 1,5 mm pentru o experiență de tastare confortabilă în timpul călătoriei.
 
Până la 12 GB memorie cu multiple opțiuni mari de stocare (HDD/SSD/SSHD), în funcție de model.
 
Posibilitatea de a alege cel mai recent model de Intel Celeron, Intel Pentium sau din generația a 6-a de procesoare Intel Core i7.
 
Laptopurile Pavilion transmit stil și performanță
 
Noul portofoliu de notebook-uri Pavilion include diagonalele de 14 inch și 15,6 inch, care sunt cu 11 - 22% mai ușoare și mai subțiri și ocupă mai puțin spațiu de depozitare în comparație cu generația anterioară. Greutatea acestora pornește de la 1,49 kg, având grosimi subțiri de 19,5 mm și 22,5 mm pentru versiunea de 14 inch, respectiv cea de 15,6 inch. Pentru crearea și vizualizarea de media, HP oferă putere și performanță ridicate pentru modelele Pavilion cu diagonale de 15,6 inch și 17,3 inch, cu greutăți începând de la 2,09 kg și profile subțiri de 24,5 mm, respectiv 29,9 mm. Noul design este oferit într-o varietate de opțiuni de culoare, inclusiv Natural Silver, Modern Gold, Blizzard White, Onyx Black, Cardinal Red, Dragonfly Blue și Sport Purple1, cu un element de design imprimat pe tastatură și difuzoare.
 
Alte caracteristici includ:
 
Generația a 6-a Intel Core cu opțiuni de processor i7, căreia i se pot adăuga opțional una dintre plăcile video NVIDIA GeForce 940MX, NVIDIA GeForce GTX 950M sau NVIDIA GeForce GTX 960M. De asemenea, este disponibilă a 7-a generație de procesoare AMD A10-9600P Quad-Core11, căreia i se poate adăuga optional placa video Radeon™ R7 pe modelele selectate.
 
Până la 16 GB de memorie şi până la 512 GB SSD9 sau până la 2TB9 pentru opțiunile de stocare unice sau două opțiuni de stocare de până la 2TB9 HDD și 128 GB SSD9 pentru modelele selectate.
 
Unitate optică opțională
 
Ecrane fără margini HD8 sau FHD4 IPS, pe anumite modele, pentru o experiență mult mai interactivă. 
 
Prețuri și disponibilitate
 
HP Pavilion x360 cu diagonala de 11,6 inch va fi disponibil în România începând cu luna iunie, la prețul de pornire de 489 €.
 
HP Pavilion x360 cu diagonala de 13,3 inch va fi disponibil în România începând cu luna iunie, la prețul de pornire de 689 €.
 
HP Pavilion x360 cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil în România începând cu luna iunie, la prețul de pornire de 679 €.
 
HP Pavilion cu diagonala de 14 inch va fi disponibil în România începând cu luna iunie, la prețul de pornire de 569 €.
 
HP Pavilion cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil în România începând cu luna iunie, la prețul de pornire de 419 €.
 
HP Pavilion cu diagonala de 15,6 inch și placă video NVidia GTX va fi disponibil în România începând cu luna iunie, la prețul de pornire de 719 €.
 
HP Pavilion cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în România începând cu luna iunie, la prețul de pornire de 879 €.