.

Canon va ajuta producătorii de soluţii de semnalizare şi artă grafică să stimuleze noi oportunităţi de dezvoltare în cadrul FESPA 2019 (standul B5-E30, 14-17 mai 2019, München, Germania), demonstrând modul în care eficienţa operaţională îmbunătăţită şi aplicaţiile cu o marjă mai mare pot susţine modelele comerciale în curs de dezvoltare şi pot permite accesul la pieţe noi. 
 
Canon va inspira vizitatorii prin soluţiile sale de imprimare digitală de mari dimensiuni şi cu flux de lucru automatizat, inclusiv seria de succes cu suport rigid Océ Arizona şi imprimanta inovatoare Océ Colorado cu tehnologie Canon UVgel. 
 
Prezentată pentru prima dată în cadrul unui eveniment internaţional, noua seria Océ Arizona 1300 va fi expusă pentru ca vizitatorii să poată vedea imprimanta cu suport rigid lansată în luna februarie 2019. Modelul Océ Arizona 1380 GT expus la FESPA 2019 va prezenta clienţilor modul în care tehnologia le permite să producă o gamă şi mai largă de aplicaţii, fiind compatibilă cu aproape orice suport rigid sau flexibil. Caracteristicile noii imprimante vor fi demonstrate împreună cu Océ Arizona Xpert, o soluţie de software inovatoare care simplifică şi automatizează joburile complexe, inclusiv aplicaţiile multistrat şi duplex. 
 
Clienţii pot vedea şi o gamă de aplicaţii texturate imprimate live cu ajutorul Océ Touchstone, care permite multor utilizatori de soluţii cu suport rigid să furnizeze aplicaţii cu valoare mai ridicată în mod eficient şi rentabil. Exemplele produse la stand vor include suprafeţe texturate, scoase în relief, accente metalice şi litere reliefate.
 
Vizitatorii standului Canon deschis la FESPA 2019 pot vedea şi modelul Océ Arizona 6170 cu opţiunea „High Flow Vacuum” (HFV) Această tehnologie menţine suporturile dificile, poroase, precum cartonul ondulat şi placajul, la locul lor pe suprafaţa de imprimare, reducând numărul de intervenţii manuale de către operator şi asigurând registraţie precisă pentru imagini imprimate de calitate superioară. Capacitatea de imprimare eficientă pe substraturi rigide permite clienţilor să îşi diversifice activităţile prin aplicaţii de ambalare, industriale şi de amenajări interioare. În cadrul FESPA 2019 Océ Arizona 6170 cu HFV va imprima standuri promoţionale şi carton. Datorită soluţiilor complete expuse, inclusiv Océ ProCut, clienţii interesaţi de optimizarea eficienţei operaţionale pot vedea în mod direct paşii următori pe care Canon îi va parcurge în procesul de automatizare.
 
Pentru vizitatorii care investesc în tehnologiile din rolă, imprimanta Océ Colorado 1640 cu tehnologia Canon UVgel va fi un punct de atracţie de la standul Canon. În cadrul FESPA 2019 imprimanta va fi prezentată într-un flux de lucru automatizat de imprimare şi tăiere cu o soluţie integrată oferită de Fotoba, partener Canon, care alimentează instant documentele imprimate uscate în dispozitivul de tăiere fără a fi necesară nicio intervenţie manuală, furnizând un teanc de documente imprimate tăiate pregătite pentru livrare imediată. În urma demonstraţiei de anul trecut referitoare la tehnologia acestei soluţii, Canon a colaborat strâns cu clienţii şi cu Fotoba în vederea optimizării produsului pentru a permite producţia de mare volum, punându-l în vânzare din prima zi a evenimentului din acest an. 
 
Imprimanta de format mare de 24 inchi imagePROGRAF PRO-2000 va fi, de asemenea, expusă la standul Canon, destinată imprimării fotografiilor şi producţiei artistice, precum şi aplicaţiilor pentru exterior, precum bannere, prin utilizarea suporturilor rezistente la apă. Acest lucru va permite clienţilor să îşi extindă portofoliul de produse pentru a oferi documente imprimate rezistente în condiţii de umiditate până la şase luni, pentru campanii sezoniere, de scurtă durată.
 
În fiecare oră vor fi demonstraţii live ale tuturor soluţiilor Canon, invitând vizitatorii FESPA să observe creşterea productivităţii şi diversele posibilităţi de aplicaţii permise de produsele din portofoliu. Experţii în domeniul aplicaţiilor şi fluxurilor de lucru de la Canon vor sta la dispoziţia vizitatorilor în timpul desfăşurării FESPA 2019, pentru a le arăta cum pot creşte eficienţa afacerilor lor şi cum îşi pot diversifica oferta cu produse noi şi modele inovatoare de afaceri. 
 
Exploraţi noi oportunităţi
 
În cadrul FESPA 2019 Canon va prezenta o gamă de aplicaţii de format mare pentru a ilustra puterea emoţională a imaginilor imprimate şi pentru a demonstra modul în care imprimarea poate fi un canal complementar pentru soluţiile digitale, oferind consumatorilor o experienţă de marcă impecabilă şi coerentă. Vizitatorii standului vor descoperi o întreagă campanie promoţională denumita ”Speed”, cu imagini capturate de fotograful Horst A. Friedrichs şi imprimate digital cu ajutorul presei Océ ProStream 1000 cu jet de cerneală şi alimentare continuă. 
 
Prin simularea unei librării de mici dimensiuni, vizitatorii vor experimenta o gamă variată de elemente grafice promoţionale şi de amenajare a unui spaţiu comercial, create pentru a crea un ataşament emoţional al clientului faţă de produs. Aplicaţiile ”Speed” imprimate includ postere promoţionale şi decorative, imprimări pe suporturi din metal, pânză, lemn, imprimări de fotografii şi producţie artistică, elemente grafice pentru pardoseli şi ferestre, precum şi standuri promoţionale disponibile la punctele de vânzare. Împreună acestea demonstrează modul în care proprietarii de mărci pot folosi soluţiile de imprimare de format mare, de mare impact, pentru a stimula ataşamentul emoţional, implicarea consumatorilor, pentru a îmbunătăţi fidelitatea şi pentru a stimula furnizarea răspunsurilor. 
 
Wouter Derichs, Director de vânzări şi marketing, Display Graphics Systems în cadrul Canon Europe, afirmă: ”În cadrul FESPA 2019 vom arăta vizitatorilor modul în care Canon stimulează viziunea, nu doar a furnizorilor de servicii de imprimare, ci şi a clienţilor acestora, inclusiv a deţinătorilor de mărci. Soluţiile noastre rolă la rolă de format mare, cu suport rigid şi fluxuri de lucru îi ajută pe furnizorii de servicii de imprimare să obţină excelenţa în operare, să ofere un nivel coerent de calitate şi să îşi extindă capacităţile către aplicaţii noi extraordinare. Având încredere în performanţa investiţiilor făcute în tehnologie, ei îşi pot concentra resursele şi energia în scopul creării de valoare pentru clienţi, care se va transforma în creşterea sustenabilă a afacerilor.”