.

București, 3 mai 2006 '“ La prima sa participare în cadrul Computers & Electronics Romanian Fair (CERF), 3-7 mai, la pavilionul Romexpo din București, COSMOTE invită publicul la standul său pentru o serie de evenimente interactive și sesiuni de autografe și fotografii cu vedete pop cunoscute.
 
Prin conceptul său unic în România, COSMOTE TE FACE CELEBRU, COSMOTE oferă vizitatorilor 'un minut de celebritate' pe postul românesc de muzică MTV. În cabina de transmisie COSMOTE, Cătălin Măruță va modera o serie de mini-interviuri spontane cu vizitatorii care vor avea la dispoziție un minut să cânte, să râdă, să danseze sau să facă pur și simplu tot ce le trece prin cap. Cele mai spontane și amuzante reprezentații ale participanților vor fi transmise ulterior pe MTV România. 
 
COSMOTE aduce încă o premieră la CERF 2006: conceptul de comunicare interactivă AI ÎNTREBĂRI, AM RĂSPUNSURI. Aplicând politica onestă și transparentă de comunicare, membrii din echipa de conducere a companiei vor fi la dispoziția publicului pentru a oferi informații despre produsele și serviciile COSMOTE și vor răspunde întrebărilor din partea vizitatorilor. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia să dialogheze direct cu CEO-ul COSMOTE, cu directorii diverselor divizii și cu alți reprezentanți ai companiei.
 
'Prezența companiei noastre la cel mai important eveniment al industriei de comunicații din Romania se bazează pe comunicare deschisă, creativă și dinamică cu publicul, pe simplitate în abordare și transparența informației', a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing & Comunicare al COSMOTE.
 
Tot la standul COSMOTE, vizitatorii vor avea ocazia să se fotografieze alături de vedete precum Loredana, Anna Lesko, Călin Goia de la Voltaj, Class, Akcent, Pepe și Heaven.