.

Pentru prima oară în România o ofertă cu minute incluse pentru cartele preplătite

COSMOTE România a lansat joi o oferta revoluționară pe piața romaneasca, prima extraoptiune cu minute incluse: 2000 de minute lunar către orice număr COSMOTE pentru numai 3 euro pe luna prin Cartela COSMOTE.

Aceasta oferta inovatoare permite atât utilizatorilor noi cat si celor existenți ai Cartelei COSMOTE sa vorbească timp de 2000 de minute (peste 33 de ore) lunar pe o perioada de 12 luni de la data activării in rețeaua COSMOTE, la orice ora din zi sau noapte, pentru numai 3 euro.

Oferta COSMOTE, simpla, structurata si accesibila, se adresează in principal segmentului tanar si reprezintă o premiera pe piața romaneasca: utilizatorii de telefonie mobila au ocazia de a beneficia pentru prima oara in România de extraoptiunea cu minute incluse pentru servicii cu cartela preplatita.

Cum sa beneficiezi de extraoptiunea 2000 de minute pentru numai 3 euro pe luna in trei pași simpli:
1: Achiziționează o Cartela COSMOTE in perioada ofertei 2-31 martie 2006, de la oricare din
cele 9.000 de puncte de vânzare la nivel național, inclusiv prin rețelele Germanos, Romtelecom
si magazine COSMOTE.
2: Activează extraoptiunea 2000 de minute printr-un SMS sau apel către '2000' (3 euro vor fi
automat reținuți din creditul cartelei) in perioada 2-31 martie 2006
3: Vorbește cu prietenii sau familia timp de 2000 minute (peste 33 de ore) lunar către orice număr COSMOTE, la orice ora.

Extraoptiunea va fi reactivata automat in fiecare luna, timp de 1 an de la prima activare, pentru numai 3 euro pe luna.

Extraoptiunea 2000 de minute pe luna este o soluție care vine in completarea ofertei existente de 100 mesaje SMS lunar pentru numai 1.5 euro pentru Cartela COSMOTE.

"COSMOTE România isi respecta promisiunile fata de consumatorii romani de a face telefonia mobila accesibila tuturor prin oferirea de soluții unice precum extraoptiunea 2000 de minute. Aceasta este prima dintr-o serie de oferte dezvoltate conform cerințelor consumatorilor pe care COSMOTE România le va lansa anul acesta," a spus Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare al COSMOTE România.

"COSMOTE România este lider pe piața de telecomunicații mobile in ceea ce privește servicii inovatoare de calitate. Suntem aici sa schimbam perspectiva comunicării in avantajul consumatorilor, oferindu-le acestora servicii competitive la cele mai accesibile preturi," a adăugat Nikolaos Tsolas, Director General al COSMOTE România.

COSMOTE România, membra a grupului elen COSMOTE, s-a lansat in decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. COSMOTE România a avut aproape 50,000 de clienți la sfârșitul anului 2005, dintre care 30,000 de clienți noi in primele 3 săptămâni de la lansare sa pe piața. COSMOTE România continua sa investească in dezvoltarea si extinderea rețelei de acoperire la nivel național, ce va ajunge la peste 90% acoperire pana in iunie 2006. Grupul COSMOTE, listat la bursele din Atena (ASE) si Londra (LSE), a inregistrat o creștere a veniturilor nete din servicii cu 10% in al patrulea trimestru al anului trecut fata de aceeași perioada in 2004. Grupul are peste 4.5 milioane de clienți in Grecia si mai mult de 7.9 milioane in regiunea Europei de Sud-Est, in tarile in care este prezent (Bulgaria, Albania, Macedonia si România). Pentru mai multe informații, vizitați www.cosmote.ro.

COSMOTE - PROFIL DE COMPANIE
COSMOTE România, membra a grupului elen COSMOTE, s-a lansat pe piața romaneasca in decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. COSMOTE România este decisa sa schimbe perspectiva comunicării in beneficiul consumatorilor, oferindu-le acestora servicii competitive la cele mai accesibile preturi.

Filozofie
COSMOTE România aduce pe piața romaneasca viziunea, creativitatea, inovația si filozofia orientata către client ale Grupului COSMOTE. Grupul COSMOTE se bucura astăzi de cea mai extinsa prezenta pe piața de telefonie mobila din Sud-Estul Europei, oferind clienților beneficii unice, servicii de calitate si cel mai bun raport calitate-pret. Angajamentul nostru este de a obține același nivel de succes si pe piața din România.

Tarife & pachete
Aplicând o politica simpla si unica de tarifare, fara diferențiere intre rețele, COSMOTE România oferă cele mai mici abonamente de pe piața pentru serviciile de postpaid precum si pachete de prepaid revoluționare.

Rețeaua de distribuție
COSMOTE România continua dezvoltarea rețelei naționale de distribuție care in momentul de față include peste 260 de magazine COSMOTE, GERMANOS si ROMTELECOM la nivelul intregii tari, precum si un număr de dealeri locali. Cartelele COSMOTE sunt distribuție prin mai mult de 9.000 puncte de vânzare in toata tara.

Rețeaua de acoperire
Una din prioritățile COSMOTE România o constituie dezvoltarea si optimizarea calității rețelei pentru furnizarea de servicii de cea mai inalta calitate si pentru extinderea rețelei la nivelul întregii tari. In prezent, rețeaua COSMOTE România acoperă peste 80% din populația României si se va extinde pana la 90% din populație in iunie 2006.

Resurse Umane
Echipa de management a companiei este alcătuita din experți din industria telecomunicațiilor mobile din Grecia si România, care asigura implementarea know-how- ului tehnic si comercial. COSMOTE România este unul dintre cei mai activi angajatori de pe piața, urmând sa realizeze o creștere cu 50% a numărului de angajați in numai 6 luni (de la 400 de angajați in decembrie 2005 la 600 pana la sfârșitul lunii iunie 2006).

Clienții nostri
COSMOTE România a încheiat anul 2005 cu un număr de 48.934 clienți (prepaid si postpaid), dintre care 30.000 de clienți noi in primele 3 saptamannde la lansarea sa pe piața.

Pentru mai multe informații, accesați www.cosmote.ro.