.

RCS/RDS prevede că serviciul va depăși 130.000 de abonați până la sfârșitul anului.

La aniversarea unui an de la lansarea comercială a primului serviciu de televiziune digitală prin satelit (în sistem DTH) din România, Digi TV se bucură din plin de cea mai mare popularitate pe piața locală. Lansat în decembrie 2004, serviciul Digi TV și-a propus și a reușit totodată, să aducă televiziunea digitală acolo unde nu a mai ajuns niciodată: în casele telespectatorilor români din orice colt al țării! Această premieră în domeniul distribuției programelor TV a constituit în același timp, primul pas tehnologic către o calitate mai bună, interactivitate și accesibilitate maximă, indiferent de limitările geografice sau tehnice. 

Intrând pe o piață nouă, cu o ofertă de 32 de canale tv pentru început, distribuite în două pachete de programe (Bază și Extra), serviciul Digi TV a continuat să crească și să se dezvolte mereu în beneficiul abonaților, întâlnind o receptivitate deosebită din partea acestora. În numai un an de zile, numărul programelor recepționate s-a dublat, în prezent grila Digi TV cuprinde 60 de canale tv, iar pachetele de programe s-au diversificat, oferind abonaților posibilitatea de a alege dintr-o varietate de 8 pachete cu conținut de interes general sau dedicat.

60 de canale tv, pachet radio (principalele posturi naționale) oferit gratuit tuturor abonaților, programe în sistem Pay TV '“ HBO, Cinemax, MaxPack și Telesport -, precum și multe alte servicii suplimentare de televiziune digitală sunt doar câteva dintre beneficiile de care se bucură în prezent peste 120.000 de abonați Digi TV și, conform estimărilor noastre, peste 130.000, până la sfârșitul anului. O dată cu evoluția pozitivă a serviciului și cu dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor abonaților, Digi TV oferă de acum înainte abonamentul pentru Pachetul Bază, 1 an gratuit, pentru cei care achiziționează kitul decodor (fie integral, fie in rate).  

Compania RCS & RDS anunță de asemenea introducerea unor noi programe tv, ce vor fi incluse în pachetele Bază și Extra1: Antena 2, Antena 4, Travel (pachetul Bază) și Viasat TV 1000 (pachetul Extra 1) vor putea fi vizionate în curând în grila de programe.