.

Elevii și studenții care se abonează la unul dintre cele două servicii de acces la Internet bazate pe tehnologia ADSL, ClickNet Express sau ADSL Express, au condiții speciale prin programul 'žInternet de nota 10', trei dintre cele 12 luni de contract fiind cu abonament zero.

În plus, până la sfârșitul lunii octombrie, elevii și studenții interesați pot beneficia de oferta promoțională prin care pentru cele două servicii instalarea și modemul Basic se oferă gratuit, iar modemul Advanced '“ la jumătate de preț.

În prima și ultimele două luni din cele 12 luni de folosire a serviciului, abonamentul plătit de elevi sau studenți este gratuit, iar în celelalte luni abonamentul este perceput la valoarea normală, de 35 euro/lună pentru ClickNet Express și 79 euro/lună pentru ADSL Express, fără TVA. Schema se reia și pentru următoarele 12 luni de folosire a serviciului, astfel:

Luna de abonament

Valoarea abonamentului lunar

Luna 1

0*

Lunile 2-10

Abonament la valoare normală

Lunile 11-12

0

Luna 13 (1 în următorul ciclu de 12)

0

* Din motive de înregistrare a sumelor facturate în această lună se plătește 1% din valoarea abonamentului, respectiv 35 eurocenți.

Pentru a beneficia de oferta specială, elevii și studenții trebuie să se prezinte la magazinele ROMTELECOM cu:

  • buletinul/cartea de identitate și o copie după acesta;
  • carnetul de student sau elev și o copie după acesta;
  • cei care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți pentru încheierea contractului, acesta din urmă cu buletinul/cartea de identitate și o copie după acesta.

ClickNet Express oferă acces permanent la Internet de bandă largă, folosind tehnologia ADSL. ClickNet Express asigură cea mai mare viteză de pe piața produselor de acces de bandă largă destinate persoanelor fizice, de aproximativ 20 de ori mai mare decât o conexiune dial-up, ajungând la o viteză de descărcare de până la 1024 Kbps. Serviciul ClickNet Express include și 30 MB pentru căsuța de e-mail, precum și un spațiu de 30 MB pentru găzduirea unui site web.

ADSL Express oferă acces permanent la Internet de bandă largă, folosind tehnologia ADSL, la o viteză de descărcare ce atinge 2048 Kbps. Pe lângă Internet fără limită de trafic ADSL Express oferă utilizatorilor și un cont de e-mail și un spatiu pentru găzduirea unui website de câte 100 MB.

Cele două servicii sunt disponibile pentru moment în București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Oradea, Constanța și Sibiu, urmând a fi extinse treptat și în alte zone ale țării.