.

După încheierea cu succes a ofertei publice inițiale, Flamingo se încadrează în calendarul pe care și l-a propus inițial: acțiunile sale vor fi tranzacționate pe piața secundară începând din data de 18 iulie 2005.

Acest lucru este posibil după ce s-au parcurs pașii legali obligatorii: obținerea avizului favorabil din partea Comisiei de listare pe data de 11 iulie și a aprobării finale a Comitetului Bursei pe data de 12 iulie. Așadar, după o campanie care a funcționat fără cusur, Flamingo va fi în scurt timp o companie ale cărei acțiuni vor fi tranzacționabile la Bursa de Valori București.

Reamintim că în urma suprasubscrierii de aproape patru ori a ofertei publice inițiale, Flamingo a vândut un număr de 19,55 milioane de acțiuni la un preț de 23.000 lei pe acțiune. Astfel, începând din 22 iunie, numărul acțiunilor noi Flamingo a crescut cu peste 20%. Datorită noilor acțiuni, valoarea de piață a companiei Flamingo International S.A. depășește în acest moment 50 milioane euro la preț de ofertă publică inițială.

Fondurile obținute în urma ofertei publice vor fi folosite în proiectele de dezvoltare a firmei: lanțul de retail Future Shop; proiectele Flamingo Intensiv și Extensiv; proiectul Future World sau proiectul Retail International.