.

Vodafone România a lansat Smart Archive, un nou serviciu de gestionare a arhivelor electronice pentru utilizatorii serviciilor de business, cu stocare facilă și sigură în cloud. Utilizatorii noului serviciu pot genera și consulta o arhivă informațională centralizată și securizată, cu numeroase funcționalități, printre care și: scanarea și catalogarea documentelor, importul unui număr extins de fișiere, găsirea și accesarea rapidă a informațiilor centralizate, precum și controlul în privința accesului la arhivă.
Prin serviciul de arhivare, utilizatorii dețin în permanență o copie electronică a documentelor fizice, atât pentru nevoi operaționale, cât și pentru siguranță. Mai mult, accesul la documente este disponibil oricând și oriunde, inclusiv simultan și prin intermediul dispozitivelor mobile. Vodafone Smart Archive permite gruparea documentelor după criterii de afaceri, precum data expirării unui contract sau scadența unei facturi. În plus, serviciul permite și configurarea perioadei pentru care fiecare document este păstrat în arhivă. De asemenea, soluția permite accesul diferențiat în funcție de utilizator, funcționalitate utilă pentru companiile care lucrează cu multipli colaboratori.

Serviciul Vodafone Smart Archive este disponibil clienților IMM la un tarif de 16 Euro/ lună, într-un pachet ce include acces pentru trei utilizatori și spațiu de stocare de 10 GB.

Companiile care optează pentru aceste soluții de arhivare beneficiază de calitatea serviciilor Vodafone România, companie certificată pentru capacitatea de recuperare și continuitate a operațiunilor sale, în situații neprevăzute. Vodafone Romania a fost certificata recent pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Astfel, Vodafone devine una dintre primele companii din Romania si primul operator telecom din tara care primeste aceasta certificare. De asemenea, Vodafone Romania este certificata pentru Management-ul Calitatii cu ISO 9001, tot de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).  

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

www.vodafone.com