.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe anunță că mult așteptatul ACE COMBAT 7 este dezvoltat de BANDAI NAMCO Studios din Tokio, Japonia. Primul joc al seriei ce va fi disponibil pe PlayStation4, promite cea mai captivantă experiență oferită vreodată de un simulator de zbor, datorită graficii fotorealiste, luptelor aeriene pline de adrenalină și al celui mai detaliat fir epic de până acum. „Este o realizare majoră pentru orice serie de joc video să rămână de actualitate chiar și după 20 de ani de la lansarea primei părți”, precizează Hervé Hoerdt, vicepreședintele diviziei de Marketing and Digital al BANDAI NAMCO Entertainment Europe. „Moștenirea ACE COMBAT constă în calitatea crescută a jocurilor și în povestea cu adevărat captivantă. Cu ACE COMBAT 7, vrem să dominăm din nou cerul virtual și să oferim jucătorilor o experiență de neuitat, posibilă datorită experienței exhipei noastre de dezvoltare și a tehnologiilor PlayStation4!”  

Combinând tehnologia trueSKY cu Unreal Engine 4, ACE COMBAT 7 va cuceri jucătorii printr-o grafică ce le va tăia respirația, fie că e vorba de mediul înconjurător de la mare altitudine, sau de orașele, modelate în cel mai mic detaliu. De asemenea, producătorii și-au propus să realizeze cele mai palpitante lupte aeriene din istoria de 20 de ani a seriei. ACE COMBAT 7 va lua toate elementele care au adus popularitate seriei, le va adăuga o coloană sonoră memorabilă și va stabili un nou standard în cadrul simulatoarelor de zbor. Așii cerurilor care și-au demonstrat priceprea în campania single player din ACE COMBAT 7, vor putea continua lupta cu oponenți umani în modurile multiplayer online.

O caracterisitcă unică va fi folosirea terhnologiei PlayStationVR, pentru a apropia și mai mult de realitate experiența oferită de ACE COMBAT 7.

Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., parte al BANDAI NAMCO Holdings Inc., este unul dintre liderii producției și publicării de conținut interactiv pentru diferite paltforme, care includ cele mai importante console și PC-uri, desfășurând activități de marketing și de distribuție în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia.  Compania este cunoscută pentru deyvoltarea și dsitribuția unora dintre cele mai popualre jocuri din lume, precum PAC-MAN, Tekken, SOULCALIBUR, NARUTO, NARUTO SHIPPUDEN, Dragon Ball, GALAGA, RIDGE RACER și ACE COMBAT.