.

ADATA Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea noului SSD XPG SX8000 tip M.2, cu tehnologie 3D MLC NAND Flash și controler SMI 2260. SX8000 întrunește standardele NVMe 1.2 și poate fi conectat direct pe placa de bază prin PCI Express 3.0 x4 (PCIe 3x4) pentru a oferi viteze de 2.4 GB/s la citire și de 1 GB/s la scriere, cu IOPS 100K/140K. SX8000 este disponibil în diverse capacități (128GB, 256GB, 512GB și 1TB), oferind performanțele unei noi generații de SSD-uri către tot mai mulți utilizatori. O versiune ceva mai rapidă și cu un radiator XPG atractiv va fi lansată până la sfârșitul lunii octombrie, promițând un bonus estetic pentru cei ce doresc să își personalizeze carcasa. 
 
Varianta compactă cu interfață M.2 PCI 3x4 ce depășește orice barieră de viteză 
 
XPG SX8000 se conectează la desktop-uri și la notebook-uri prin intermediul interfeței M.2 2280 și transferă datele prin PCI Express 3.0 x4. Latența scăzută și lățimea mare de bandă a interfeței PCI oferă viteze de până la 2.4 GB/s la citire și 1 GB/s la scriere – o performanță de patru ori mai mare la citire și de două ori mai mare la scriere decât SSD-urile obișnuite SATA 6Gb/s. Rezultatele aleatorii 4K IOPS sunt de 100K la citire și 140K la scriere, de asemenea semnificativ mai mari decât SSD-urile tip SATA. SX8000 este perfect compatibil cu NVMe 1.2, oferind performanțe mult sporite, iar utilizatorii vor observa îmbunătățiri importante, în special timpii de încărcare a jocurilor care necesită resurse sporite sau a aplicațiilor profesionale, cum ar fi randările grafice sau audio.
 
Tehnologie 3D NAND flexibilă și durabilă
 
SX8000 reprezintă o nouă eră nu doar în ceea ce privește performanța, dar și în ceea ce privește arhitectura sa. Acesta utilizează tehnologie fiabilă 3D MLC NAND Flash ce permite producția de versiuni cu capacități de la 128GB până la 1TB. Cu 3D NAND, fiabilitatea, performanța și eficiența sunt îmbunătățite, mai ales datorită posibilității de a oferi mai mult spațiu de stocare într-un dispozitiv mai mic, fără a crește consumul de energie. SX8000 are un rating de 2 milioane de ore MTBF (mean time between failures), adică 25% mai mult decât SSD-urile 2D NAND (care au în medie 1.5 milioane de ore). 
 
Varietate de caracteristici pentru sporirea performanței 
 
Firmware-ul ADATA este special conceput pentru a oferi performanțe superioare și integritate a datelor fiecărui SSD. SLC Caching-ul inteligent permite SSD-ului să opereze în modul pseudo single-level cell pentru creșteri ale vitezei, de fiecare dată când este nevoie. Acesta poate, de asemenea, ajuta memoria RAM a sistemului pentru a spori performanța prin Cache Buffer-ul DRAM, ajutând la menținerea unui flux constant de date, chiar și pe durata celor mai intense activități. LDPC ECC (low density parity check error correction) previne coruperea datelor și promovează integritatea, în timp ce Data Shaping distribuie în mod egal sarcinile între celulele NAND Flash. SX8000 este, astfel, un pionier al performanței care oferă un pachet complet de caracteristici ce sporesc fiabilitatea și are 5 ani garanție. 
 
 
Despre ADATA
 
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile. Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite.