.

Roxana ONEA

Compania Allied Telesyn, aflată în topul industriei mondiale a echipamentelor de rețea, a anunțat pe 12 decembrie lansarea oficială a biroului său de reprezentanță în România. La eveniment au participat mai vechii prieteni ai noștri, Francesco Stramezzi, Președinte și CEO și Miodrag Sundic, Senior Vice President pentru vânzările în Europa de la Allied Telesyn International SA.
Cei doi manageri l-au desemnat și anunțat pe Dorin Ostaficiuc în postul de Country Manager al biroului de reprezentanță din România. 'Eforturile comune din ultimii 8 ani, depuse de către partenerii Allied Telesyn din România, companiile Genesys și Tornado, au avut ca rezultate impunerea mărcii pe piața locală a echipamentelor de rețea, precum și câștigarea unei excelente cote de piață', a declarat Dorin Ostaficiuc. Trebuie să înțelegem prezența locală a companiei ca o expresie a angajamentului serios al Allied Telesyn de îmbunătățire a poziției pe piața românească. Aceasta, în primul rând, prin intensificarea sprijinirii rețelei de distribuție și a clienților finali din întreaga țară cu privire la promovarea vânzărilor, asistența tehnică, programul de training și facilitățile comerciale. Allied Telesyn are sediul de operațiuni pentru Europa la Milano (Italia) și este o companie inovatoare în proiectarea și producerea soluțiilor pentru Ethernet, încă din anul 1987 (anul înființării sale).
Filosofia de afaceri a companiei este oferirea unei game largi de produse simplu de utilizat, ce înglobează o înaltă tehnologie, la prețuri accesibile.
În cadrul inițiativei Ethernet & IP 'All the Way', Allied Telesyn oferă o gamă largă de produse fiabile și servicii complete - de la convertoare de media, hub-uri și switch-uri, adaptoare pentru rețele pe fibră optică, până la switch-uri Layer 3 și routere. Compania are peste 2.000 de angajați și mai mult de 50.000 de clienți în întreaga lume. Segmentele strategice de piață cărora se adresează, cu predilecție, Allied Telesyn sunt reprezentate de furnizorii de servicii de rețea, integratorii de sistem, corporațiile, administrația publică și instituțiile educaționale.