.

Allview a lansat pe 22 iulie tabletele VIVA H7, VIVA H8 Plus şi VIVA H10 HD, menite să completeze gama VIVA şi să ofere utilizatorilor opţiuni performante. „Cele trei device-uri lansate astăzi cu dimensiuni de 7”, 8” şi 10,1” răspund cerinţelor utilizatorilor actuali de tablete PC. Echipate cu procesoare Quad Core, conexiune 3G şi cel mai recent sistem de operare Android 4.4 Kit Kat, produsele asigură mobilitatea şi performanţa necesare consumatorilor de tehnologie mobilă", precizează Lucian Peticilă, General Manager Allview. Device-urile îmbină specificaţii utile, adaptate nevoilor actuale şi viitoare ale persoanelor active. Viva H7 este echipată cu un procesor Quad Core cu frecvenţa de 1,2 GHz susţinut de o memorie RAM de 1 GB, care asigură fluenţa experienţei de browsing şi un multi-tasking avansat. Display-ul IPS de 7” oferă un unghi larg de vizualizare iar rezoluţia HD oferă o claritate deosebită. Tableta are forme elegante, un design slim cu o grosime de doar 8,6 mm şi două camere foto.

VIVA H8 Plus dispune de un procesor Quad Core cu frecvenţa de 1,3 GHz, o soluţie grafică Mali 400 MP2 şi memorie RAM de 1 GB, care garantează viteza de procesare a tuturor informaţiilor şi o grafică uimitoare. Memoria internă de 16 GB, extensibilă printr-un card microSD de până la 32 GB, asigură spaţiul necesar pentru stocarea imaginilor, filmelor şi a muzicii preferate. Display-ul IPS HD de 8” asigură imagini în culori naturale şi unghi larg de vizualizare. Tableta pune la dispoziţia utilizatorilor două camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP şi funcţii precum HDR, fotografii live, Panoramic şi Time Lapse.

VIVA H10 HD este companionul perfect atât pentru mediul business, cât şi pentru cel familial. Procesorul Quad Core cu frecvenţa de 1,3 GHz şi soluţia grafică Mali 400 MP2 se regăsesc şi în acest device. Vizualizarea imaginilor, a clipurilor video, a documentelor şi navigarea pe internet sunt o adevarată plăcere pe display-ul generos de 10,1” IPS HD. Iar pentru capturarea momentelor speciale şi realizarea de apeluri video, tableta dispune de două camere foto.

Device-urile utilizează cel mai recent sistem de operare Android 4.4 Kit Kat. Noua versiune aduce multiple beneficii utilizatorilor. Interfaţa de utilizare este mai prietenoasă prin sistemul de widget-uri îmbunătăţit şi tranziţia mai fluentă între ecrane, iar multitasking-ul este mai rapid. Editorul de imagine este îmbunătăţit cu o serie de efecte şi filtre, reglare graduală a luminii şi funcţia de desenare peste fotografii. În plus, consumul de resurse este optimizat, tastatura are zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare şi se poate printa cu ajutorul funcţiei Cloud printing.

Cele trei tablete au conexiune 3G integrată cu viteze HSPA+ şi funcţie de apelare. Conectivitatea excelentă este întregită de Bluetooth, GPS, Wi-Fi Direct şi Wi-Fi Display. Pentru un plus de rafinament şi protecţie, cele trei device-uri au capacul de spate din aluminiu. Difuzoarele stereo încorporate în tablete asigură un sunet de calitate. Produsele au preinstalat softul de navigaţie Sygic care poate fi testat gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigaţie nu necesită conexiune la internet şi oferă o interfaţă modernă, intuitivă şi uşor de utilizat.

Tabletele PC VIVA H7, VIVA H8 Plus şi VIVA H10 HD sunt disponibile de astăzi pe bază de precomandă la preţurile de 549 lei, 749 lei si 799 lei. Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi paginile de prezentare ale produselor de pe website-ul producătorului, www.allview.ro.

Despre Allview Mobile România
Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 în România. În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia şi Bosnia-Herzegovina. Device-urile Allview au o interfaţă prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultimă oră şi performanţă ridicată.