.

Anca Fotache preia conducerea diviziei de Service Delivery pentru regiunea EMEA în cadrul companiei de soluții IT Stefanini, înlocuind-o astfel pe Andreea Stănescu, care a ocupat această funcție timp de 7 ani. ”Mă bucur și este o mândrie pentru mine să mă alătur colegilor mei din România care ocupă funcții regionale”, precizează Anca Fotache (foto). ”Îmi doresc să duc mai departe eforturile Andreei și ale întregii echipe în procesul de transformare și digitalizare a companiei.”
 
Anca Fotache s-a alăturat echipei Stefanini România în urmă cu mai bine de 4 ani, întâi pe poziția de Service Desk Manager, apoi pe cea de Senior Operations Delivery Manager. În urmă cu 7 luni, Anca a fost promovată într-o poziție regională, cea de ITO Delivery Director pentru Stefanini EMEA.
 
”În toți acești ani de când este alături de noi, Anca și-a demonstrat întotdeauna abilitățile de lider, făcând față cu succes provocărilor locale și regionale”, precizează Olga Botușan, HR Director pentru regiunea EMEA în cadrul Stefanini. ”Adăugând la acestea și cei peste 12 ani de experiență solidă in management pe care îi are, Anca este alegerea cea mai firească pentru a prelua atribuțiile de Director al Diviziei Service Delivery pentru regiunea EMEA”.
 
Din această funcție, Anca va fi responsabilă de livrarea serviciilor de suport IT - service desk și infrastructură - în Europa, prin centrele de servicii ale companiei din România, Polonia, Belgia și Republica Moldova.
 
Anca este absolventă a Facultății de Filosofie din cadrul Universității București și este pasionată de lectură.
 
După 7 ani de succes alături de Stefanini, Andreea Stănescu va părăsi de la 1 octombrie compania pentru a se dedica altor proiecte, atât în sfera personală, cât și în cea profesională. 
 
”Andreea Stănescu a fost un om cheie pentru compania noastră și un model pentru toți colegii noștri care au lucrat cu ea, datorită profesionalismului, hotărârii și spiritului ei întreprinzător”, precizează Olga Botușan. ”Sub conducerea ei, echipa de Service Delivery din întreaga regiune EMEA a contribuit semnificativ la creșterea companiei noastre în regiune. Implicarea Andreei în numeroase inițiative cheie a fost esențială pentru succesul nostru din ultimii ani”.