.

APC by Schneider Electric, lider global în servicii pentru aplicații critice de electro-alimentare și climatizare, prezintă noul program dedicat partenerilor, creat special pentru a le oferi acestora oportunități de afaceri luând în calcul noile tendințe din sectorul IT. Astfel APC by Schneider Electric oferă partenerilor soluții integrate destinate clienților finali atât în zona serviciilor continue de alimentare, cât și de climatizare.

„Noul Program pentru Parteneri a fost remodelat astfel încât să alinieze tendințele de bază din industrie cu oportunitățile de business în folosul partenerilor noștri" precizează Florentina Totth, Vicepreședinte APC by Schneider Electric.

Pentru a beneficia de program, partenerii trebuie sa acceseze pagina personala si sa completeze profilul companiei. În urma înregistrării, ei au acces la cursuri in sectiunea ‚Training&Education’ potrivit nivelului de parteneriat ales. Cursurile sunt online si dupa parcurgerea lor si trecerea testului final se obtin tot online certificatele individuale si pentru companie.. In secțiunea „Training by Partner Program Level’". puteti gasi mai multe detalii despre condițiile de calificare pe categorii de parteneri.

Programul oferă mai multe beneficii partenerilor printre care: accesul la un numar mult mai mare de cursuri tehnice, accesul la noi instrumente de vanzari si marketing, pagina personalizata, program de înregistrare a oportunităților si multe altele.

Comunitatea online APC va oferi un mediu interactiv pentru un grup diversificat de parteneri care au ocazia să își împărtășească cele mai bune practici, pot verifica noutățile apărute, sau pot face parteneriate pe diferite proiecte. De asemenea comunitatea facilitează comunicarea în timp real, în ambele sensuri, între APC și parteneri.