.

Prin 27 de orașe europene, Londra, Amsterdam, Milano, Lisabona, Copenhaga etc s-a deplasat caravana InfraStruXure ON TOUR până să ajungă și la București pe 10 septembrie. În cadrul expo-camionului APC au fost prezentate principalele produse și soluții oferite de către compania americană. În perioada 1 '“ 12 septembrie, InfraStruXure Truck a vizitat toată regiunea Europa de Est.
American Power Conversion (APC) a prezentat în premieră la București cea mai nouă soluție proprie destinată clienților enterprise - 'InfraStruXure', o arhitectură integrată destinată infrastructurilor fizice pentru rețele critice (Network Critical Physical Infrastructure '“ NCPI). Alături de reprezentanții APC - Tibor Racz, APC Distribution Manager Hungary & South-Eastern Europe și Florentina Totth, APC District Manager pentru România '“ la eveniment au participat și cei trei distribuitori în România: Tornado Sistems, Scop Computers și Omnilogic.
Extinzând concepția de proiectare modulară dincolo de puterea electrică, InfraStruXure include mai multe tipuri de componente (rack-uri, climatizare, unități de putere electrică, administrare, servicii) ce formează o soluție deschisă, adaptabilă și integrată. InfraStruXure permite managerilor IT&C să selecteze o varietate de subansamble standardizate pentru a crea o soluție proprie, individualizată.
Această abordare oferă fiabilitatea, accesibilitatea și previzibilitatea soluțiilor standardizate și în același timp este complet individualizată pentru a rezolva problemele specifice fiecărui client. De asemenea, InfraStruXure permite posibilitatea de a se comanda subansamble adiționale, acestea urmând a fi instalate pe măsură ce nevoile o cer, eliminând astfel cheltuielile suplimentare care apar în cazul sistemelor supradimensionate față de nevoile momentului (soluția pay-as-you-grow).
Pe lângă expoziția mobilă, evenimentul de la București a cuprins și două cursuri de specializare destinate resellerilor: Reliability Provider Partner și Authorised Partner. Companiile IT certificate ca Reliability Provider Partner se vor bucura de o serie de avantaje în plus, printre care se numără și accesul la o pagină web creată special pentru sprijinirea partenerilor APC. Cel de-al doilea training - Authorised Partner '“ a fost dedicat soluției InfraStruXure și oferit suportul tehnic și de marketing pentru implementarea acesteia de către companiile locale autorizate. În același timp, acestea beneficiază de prețuri preferențiale pentru elementele structurale hardware și software care intră în componența arhitecturilor InfraStruXure de tip A și B.