.

WD, o companie a Western Digital și lider global în materie de soluții de stocare, a anunțat depăşirea pragului de 4 milioane de descărcări1 pentru aplicația mobilă WD My Cloud. Prin intermediul acesteia utilizatorii se pot conecta de la distanță la stocarea în cloud-urile lor pentru a-şi accesa fişierele personale, de oriunde, oricând. „Procesul de organizare al tuturor fişierelor din diverse calculatoare sau dispozitive mobile ocupă de cele mai multe ori prea mult timp. Cele peste 4 milioane de descărcări ale aplicaţiei WD My Cloud demonstrează valoarea extraordinară adusă clienților noștri. Ne angajăm să continuăm misiunea WD My Cloud OS de a simplifica haosul digital cu care ne confruntăm cu toții datorită conținutului digital aflat în continuă expansiune”, precizează Jim Welsh, Vicepreședinte Executiv WD Content Solutions Business. Aplicaţia poate fi instalată pe smartphone-uri şi tablete. În prezent este disponibilă versiunea 1.5 a software-ului, versiune ce aduce cu sine un nou firmware și aplicația mobilă WD My Cloud.

WD My Cloud OS 1.5 propune noi moduri de navigare, vizualizare și căutare. Upgrade-ul este gratuit și disponibil pentru întreaga suită de produse My Cloud compusă din My Cloud, My Cloud Mirror, My Cloud EX2 şi My Cloud EX4.

Cu ajutorul produselor My Cloud utilizatorii își pot accesa fișierele preferate prin utilizarea aplicației premiate WD Cloudmobile, dedicată dispozitivelor iOS® şi Android. Upgrade-ul la WD My Cloud OS 1.5 aduce utilizatorilor o nouă experienţă în vizualizarea și căutarea fotografiilor și fișierelor multimedia. De asemenea, aplicația WD My Cloud unifică toate zonele de stocare din cloud ale utilizatorilor într-o sigură interfață, cu acces atât la cloud-ul personal cât și la serviciile de cloud public precum Dropbox, OneDrive și Google Drive.

WD My Cloud OS 5.1 include și actualizarea serverului WD de acces de la distanţă, care permite autentificarea și accesul la dispozitivele My Cloud și abordarea vulnerabilităților de tip BASH/Shellshock.

Preț și disponibilitate

Aplicația WD My Cloud se poate descărca gratuit din App StoreSM și Google Play™ store.

Despre WD

WD, o companie a Western Digital, este un inovator pe termen-lung și lider în industria de stocare. Compania produce hard disk-uri fiabile, de înaltă performanță și discuri solide. Printre categoriile de produse pentru care WD este lider de piață se numără: echipamente şi sisteme de stocare, produse de rețea, media playere și soluţii software care ajută oamenii din toată lumea să salveze, stocheze, protejeze date și să le distribuie ușor prin intermediul mai multor tipuri de echipamente. WD s-a înființat în 1970 și are sediul central în Irvine, California.

www.wd.com