.

ARtelecom este furnizorul oficial de servicii Internet pentru emisiunea Big Brother, selectat de PrimaTV, care are dreptul de emisie pentru acest show în România.

ARtelecom asigură hosting, videostreaming și securitatea transmisiei pe Internet. Proiectul - asigurarea infrastructurii, proiectarea rețelei și realizarea acesteia - a fost implementat într-o singură săptămână. Investiția ARtelecom în audio streaming a depășit 100.000 USD, iar echipa implicată în proiect - de la infrastructură la întreținerea rețelei - este formată din 10 specialiști ARtelecom.
Realizarea site-ului s-a făcut cu ajutorul companiei Endemol, care are drepturile de emisie exclusivă a acestui tip de show. Site-ul a ajuns în numai câteva zile în primele locuri din top 100 și înregistra în jur de 20.000 de utilizatori după 2 săptămâni de la lansare și, în medie, în jur de 1.000 de utilizatori conectați simultan la video-streaming-uri.

Pentru a face față traficului generat de abonații celorlalți furnizori de Internet, ARtelecom a stabilit o interconectare directă cu RDS și cu Astral Telecom. Conform estimărilor reprezentanților ARtelecom, utilizatorii site-ului sunt preponderent tineri - studenți, liceeni - atrași și prin aplicațiile suplimentare forum și chat. Din 11 aprilie, s-a introdus conținut cu plată pe site - din cele 4 camere, numai 2 vor rămâne gratuite. Plata se face pe baza unui card pus în vânzare prin oficiile comerciale RomTelecom, rețeaua de magazine Germanos sau cu plata prin BCR. Cu același card va putea fi accesată și arhiva video. Pentru abonații ARtelecom, tot conținutul va putea fi accesat gratis.