.

ZTE și ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) au încheiat un parteneriat pentru distribuția smartphone-urilor ZTE în opt țări din EMEA: Polonia, România, Bosnia, Serbia, Croația, Macedonia și Slovenia. Ca urmare a acestui acord, modelele Blade V, Blade G și Grand S Flex, vor fi disponibile în România începând din noiembrie 2013 prin rețeaua partenerilor ASBIS. "ZTE este deja unul dintre cei mai populari producători de telefoane mobile din Europa de Est datorită gamelor Grand, Blade și Kis, disponibile în regiune. Suntem încrezători ca prin intermediul parteneriatului cu ASBIS ne vom extinde acoperirea în întreaga zonă și ne vom atinge obiectivele de creștere în Europa. Acest parteneriat reflectă angajamentul ZTE de a oferi cît mai multor utilizatori dispozitive de calitate la prețuri accesibile", precizează Chris Edwards, European Marketing & Business Development Director, ZTE Corporation.

Prin parteneriatul cu ZTE, ASBIS și-a extins portofoliul de produse, oferind în momentul de față una dintre cele mai largi game de dispozitive mobile, începând cu cele adresate zonei entry-level și continuând până la smartphone-uri și tablete high-end.

"Suntem extrem de încântați să adăugăm în portofoliul nostru produsele unuia dintre liderii acestui segment de piață", a precizat dl Laurent Journoud, Executive Vice-President New Business Development al ASBISc Enterprises PLC. "Acest acord reprezintă încă un pas către atingerea obiectivului strategic al grupului de a oferi soluții care să răspundă necesităților partenerilor ASBIS din regiunea EMEA."

ASBIS este un distribuitor de top al produselor tehnologice în Europa cu o direcție strategică în domeniul pieței, în continuă creștere, a smartphone-urilor și a tabletelor.

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un grup cu sediul central în Cipru, specializat în distribuția produselor IT de la producători de vârf precum Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo, Hitachi, Fujitsu, Gigabyte și ZTE. Grupul dispune de filiale proprii în 29 de țări, are mai mult de 1240 de angajați, peste 26 000 de clienți activi în peste 85 de țări și o cifră de afaceri de 1,745 miliarde USD în 2012. Pentru mai multe informații vizitați www.asbis.com.

Despre ZTE Mobile Devices

ZTE Mobile Devices este o divizie a ZTE Corporation, producător internațional de echipamente de telecomunicații, de rețelistică și de dispozitive mobile, cu sediul central în Shenzhen, China. ZTE este o companie publică cotată la bursele din Hong Kong și din Shenzhen și este între primii 5 producători mondiali de telefoane și smartphone-uri, conform IDC. Compania produce o gamă completă de dispozitive mobile, incluzând telefoane mobile, tablete, mondemuri broadband și hotspot și terminale pentru integrare desktop-uri.

Corporație de top la nivel mondial, ZTE a stabilit parteneriate cu peste 230 de operatori șl distribuitori din peste 160 de țări din întreaga lume. ZTE a semnat parteneriate strategice cu 47 din cei mari mari 50 de operatori din lume și a aplicat, în 2012, pentru patente internaționale mai mult decât oricare alte companie din lume. Pentru mai multe informații vizitați www.ztedevices.com.