.

Primul eveniment 'Build Your Own Notebook' (BYON) organizat de ASBIS România în colaborare cu Intel s-a ținut joi, 11 martie. La seminar au participat partenerii ASBIS România, membri ai programului Intel Program Integrator.
În prima parte a evenimentului, Artur Dlugosz, Intel Channel Application Engineer Central & Eastern Europe Region, a prezentat evoluția și tendința pieței de computere mobile precum și tehnologia mobilă Intel Centrino, prezentare fiind urmată de o demonstrație practică efectuată de Dan Mitran '“ ASBIS România, ce a constat în asamblarea unui notebook Aopen și a unui Tablet-PC Clevo, bazate pe tehnologie Centrino.

'Crearea unei relații excepționale cu integratorii și OEMii locali este prioritatea numărul 1 pentru compania noastră' a declarat Cristi Stroe, Country Manager ASBIS, în prezentarea soluțiilor mobile oferite de ASBIS România. 'Urmărim în mod constant trendurile pieții pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri cu ultimele tehnologii. Astăzi, putem prezenta cea mai completă gamă de soluții mobile către OEMi și integratorii de sisteme din România.' Portofoliul de produse cuprinde tot ceea ce este necesar pentru asamblarea computerelor mobile.