.

De la 1 iulie parteneriatul Asseco SEE SRL - Lexmark, a atins nivelul Lexmark Expert Partner Business Supplies. Acest tip de parteneriat asigură clienţilor Asseco SEE SRL ce preferă Lexmark ca tehnologie de imprimare, accesul la produse şi servicii complete, specializate, în cele mai avantajoase condiții comerciale. „Obținerea acestui nivel de parteneriat a fost posibilă ca urmare a rezultatelor atinse de Asseco SEE în integrarea produselor LEXMARK în soluțiile implementate de compania noastră. Avem cu LEXMARK o relație care se situează constant la un nivel superior”, declară Mihai Băbescu, Business Developer, Asseco SEE România.

Lexmark International oferă firmelor din întreaga lume o gamă largă de produse, soluţii şi servicii de copiere, imprimare şi  scanare destinate sprijinirii acestora în procesul de creştere a productivităţii şi reducere de costuri, folosind cele mai avansate tehnologii.

Asseco SEE România este unul din cei mai importanți integratori de echipamente, soluții, servicii și sisteme IT, precum și dezvoltator de aplicații pentru domeniul bancar din România, situându-se în mod constant printre liderii pieței IT din țara noastră. Compania face parte din grupul regional Asseco South Eastern Europe (cuprinde entități de business din 12 țări din zona Balcanilor), care la rândul său este componentă a companiei poloneze Asseco, una din cele mai importante companii IT din Europa.