.

Între 7 și 9 noiembrie, la Bibilioteca Națională a României, va avea loc cea de-a 10-a ediție a Expoziției Internaționale de Software - BINARY 2012. Evenimentul, cel mai important de acest gen din industria de profil din România, constă în 3 zile de expoziție, conferințe și sesiuni de matchmaking. BINARY se adresează atât firmelor de IT și software, cât și companiilor din alte domenii de activitate, interesate de cele mai noi si eficiente soluții software pentru business. BINARY a ajuns la ediția a 10-a. În cele 3 zile ale evenimentului, cei peste 5.000 de vizitatori estimați vor avea parte de o expoziție cu circa 70 de companii care vor expune cele mai noi servicii și produse ITC pentru sectorul de business, conferințe susținute de leaderii pieței IT, dar și de întâlniri de matchmaking, care vor permite o comunicare directă, programată, între un vizitator și reprezentanții companiilor de care acesta este interesat.

Tematica expoziției va acoperi: Soluții de administrare a afacerilor de tip ERP, Soluții de gestiune a relațiilor cu clienții de tip CRM, Solutii de Business Intelligence, Document Management, Soluții financiar-bancare, Soluții de securitate IT, Soluții eHealth, Aplicații mobile, CAD, Product Lifecycle Management (PLM), Soluții de monitorizare și control acces, Servicii IT, Soluții de promovare a afacerilor, Soluții pentru administrație și servicii publice.

Domeniile de activitate cărora li se adresează soluțiile IT prezente la BINARY vor fi, printre altele: sectorul financiar-bancar și al asigurărilor, sectorul HoReCa și turism, Aplicații mobile, Retail și distribuție, textil și mobilier.

Firmele care se înscriu ca expozanți și/sau parteneri în conferințe până în 15 septembrie 2012 vor beneficia de o reducere de preț de early bird.. Mai multe reduceri și facilități sunt menționate pe site-ul evenimentului.

Accesul la BINARY se va face pe bază de înregistrare pe site ca vizitator si/sau carte de vizita la intrare, iar programul de vizitare va fi în zilele de 7-9 noiembrie, între orele 10 - 18.

Evenimentul este organizat de ARIES, în colaborare cu Agora Group și Precise Marketing.

Până în prezent, partenerii media ai evenimentului sunt: IT Trends, Digital Trends, News Outdoor, emisiunea Zon@ IT difuzată de TVR 2 și TVR HD, BBC Focus, 9AM.ro și Wall-Street.ro.

Pentru înscrieri și informații, companiile interesate să participe sunt invitate să acceseze: binary.aries.ro.