.

BANDAI NAMCO Entertainment anunță Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard, joc video bazat pe filmul Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, produs de Sony Pictures Animation. Noul joc va fi disponibil din această vară pentru toate platformele majore ale momentului. ”Continuând tradiția colaborării cu Outright Games, Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard va aduce o nouă poveste având în rolurile principale monștri cunoscuți ai francizei”, precizează Herve Hoerdt, Vice-președinte al diviziei de Marketing & Digital din cadrul BANDAI NAMCO Entertainment Europe. ”Vrem să oferim în continuare cea mai bună experiență de divertisment digital întregii familii, iar cu acest nou titlu, distracția este la doar o aruncătură de băț.”
 
”În Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard, întreaga familie se poate alătura găștii ciudate al lui Drac pentru a trăi o adevărată aventură și a rezolva diferite puzzle-uri”, a declarat Terry Malham, CEO al Outright Games. ”Fanii Hotel Transylvania vor fi încântați de interacțiunile directe cu personajele deja bine-cunoscute, în timp ce explorează Lost Islands.”
 
Povestea se desfășoară pe un tărâm misterios, Lost Islands, locul în care Dracula, Mavis și celelalte personaje familiare naufragiază după o furtună de proporții majore. Jucătorul va primi sarcina să găsească fiecare monstru și să reunească echipa bazându-se pe ajutorul creaturilor Impa. În căutarea lui Frankenstein, a mumiei Murray sau a vârcolacului Wayne, fanii vor descoperi noi varietăți de Impa, a căror diferite abilități vor fi cruciale în rezolvarea diferitelor puzzle-uri și salvarea eroilor. Jocul produs Outright Games va continua povestea filmului Hotel Transylvania 3: Summer Vacation produs de Sony Pictures Animation. 
 
”Din 2012 familiile s-au distrat copios cu aventurile și peripețiile monștrilor din Hotel Transylvania”, a declarat Jamie Stevens, EVP Worldwide Consumer Products din cadrul Sony Pictures Entertainment. ”Acum și jucătorii vor putea să se alăture distracției și vor putea să participe la aventuri cu Dracula și tovarășii săi. Va fi o experiență complet nouă.”
 
Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard include experiențe diferite pentru toți jucătorii. 
 
Distracție cu Drac Pack
 
Jocul reproduce cu acuratețe lumea trăsnită din Hotel Transylvania, inclusiv cele mai îndrăgite personaje precum Johnny, Frank, Dennis sau căpitanul Ericka. Cu un stil vizual și un umor caracteristice francizei, jocul promite să fie o aventură pe cinste, plină de râsete.
 
O nou echipă de ajutoare adorabile
 
Impa, creaturile misterioase vor fi ajutorul de nădejde a fiecărui jucător: nu doar că îl vor urma peste tot, dar vor îndeplini și toate comenzile primite. Fiecare astfel de creatură are o abilitate diferită, combinarea lor fiind esențială pentru învingerea oponenților și rezolvarea puzzle-urilor.  
 
Explorare fără limite
 
Perfecționarea strategiilor de luptă cu Impa va permite accesarea zonelor din inima insulei și descoperirea de noi comori, confruntări cu boși secreți  și noi scurtături. 
 
Jocul Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard va fi lansat în vara lui 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC în format digital prin intermediul STEAM și a altor distribuitori.  Pentru mai multe informații despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați pagina oficială https://www.bandainamcoent.com, pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau canalul oficial de Twitter  https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU