.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a dezvăluit noi detalii despre ediția de colecție a mult așteptatului RPG, Tales of Berseria, și noutăți despre personajele care-și vor face apariția în cadrul Tekken 7. 
 
 
Tales of Berseria va fi lansat pe 27 ianuarie 2017, pe PlayStation 4 și pe PC prin intermediul Steam. Recent anunțata ediție de colecție va fi limitată la 9.000 de exemplare și va conține următoarele:
 
- Jocul Tales of Berseria
 
- Cutie de colecție Tales of Berseria
 
- Un set de două figurine chibi Kyun 
 
- Un set de trei monede metalice comemorative
 
- O carcasă de metal 
 
- Coloana sonoră a jocului Tales of Berseria
 
- Un artbook
 
- Un ghid pentru joc (strategy guide)
 
Ediția de colecție a jocului Tales of Berseria va putea fi achiziționată din magazinele de specialitate la prețul de 99,99 Euro. Cei care fac precomandă la această ediție specială vor beneficia și de un bonus: un set de 6 insigne (cu diametrul de 35 mm) sau un breloc metalic (diametrul de 40 mm), în limita stocului disponibil.
 
Pentru mai multe detalii despre joc vizitați blogul oficial: Tales of Blog. 
 
Anunțat în cadrul Barcelona Games World, un personaj familiar fanilor se va alătura listei de luptători din Tekken 7: Miguel Caballero Rojo, care are un motiv personal pentru a intra în ring. 
 
Sora lui mai tânără a murit în urma unui atac aerian efectuat de Mishima Zaibatsu. Descoperind responsabilul din spatele bombardamentului, Miguel se agață de un singur scop în viață: să se răzbune pe Jin Kazama, liderul corporației. 
 
În timp ce ostilitățile dintre companiile Mishima Zaibatsu și G Corporation devin din ce în ce mai dese, anumite surse vorbesc despre dispariția lui Jin și redobândirea controlului asupra Mishima Zaibatsu de către Heihachi. Convins însă că îl poate găsi pe Jin pentru a-și exercita răzbunarea, Miguel cutreieră orașul distrus de război. 
 
Planificat să apară la începutul anului 2017, Tekken 7 va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC.                
 
 
Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.
 
BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., face parte din BANDAI NAMCO Holdings Inc., fiind unul dintre liderii din domeniul publicării și dezvoltării de conținut interactiv pe toate platformele, inclusiv consolele majore de jocuri video și PC, cu operațiuni de marketing și vânzări desfășurate în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia.  Compania este cunoscută pentru dezvoltarea și publicarea unora dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video, inclusiv PAC-MAN™, Tekken™, SOULCALIBUR™, NARUTO™, NARUTO SHIPPUDEN™, Dragon Ball®, GALAGA™, RIDGE RACER™, Tales Of ™  și ACE COMBAT™.