.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, va lansa la sfârșitul acestui an DARK SOULS - The Vinyl Trilogy. Colecția de discuri de vinil va putea fi achiziționată în premieră din magazinul online oficial. Limitat la doar 2.000 de exemplare, cele nouă discuri de vinil vor fi grupate într-un ambalaj special și vor oferi peste cinci ore de muzică înregistrată la cea mai bună calitate. Compusă de Motoi Sakaraba și Yuka Kitamura, coloana sonoră orchestrală a jocurilor Dark Souls îi va purta pe fani în lumile întunecate și dramatice ale seriei. 
 
Discurile includ întreaga coloana sonoră a jocurilor Dark Souls I, Dark Souls II și Dark Souls III. Producătorii au dorit să ofere o experiență auditivă premium și să le amintească fanilor de luptele intensive cu boșii fioroși și de cele mai bune (adesea cele mai rele) momente trăite în joc. Colecția DARK SOULS - The Vinyl Trilogy se adresează în special colecționarilor, oferind o calitate deosebită din toate punctele de vedere. 
 
DARK SOULS - The Vinyl Trilogy va putea fi achiziționat exclusiv din magazinul oficial BANDAI NAMCO, la sfârșitul anului. 
 
 

Pentru mai multe informații despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați https://www.bandainamcoent.eu, urmăriți pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau participați la discuția de pe Twitter https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.

 

Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., face parte din BANDAI NAMCO Holdings Inc., fiind unul dintre liderii din domeniul publicării și dezvoltării de conținut interactiv pe toate platformele, inclusiv consolele majore de jocuri video și PC, cu operațiuni de marketing și vânzări desfășurate în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia.  Compania este cunoscută pentru dezvoltarea și publicarea unora dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video, inclusiv PAC-MAN™, Tekken™, SOULCALIBUR™, NARUTO™, NARUTO SHIPPUDEN™, Dragon Ball®, GALAGA™, RIDGE RACER™, Tales Of ™  și ACE COMBAT™. Mai multe informații despre companie pot fi găsite online, pe pagina http://www.bandainamcoent.eu