.

BANDAI NAMCO Entertainment, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a confirmat prezența sa la gamescom 2017, desfășurat la Köln, în Germania, în perioada 22-26 august. În cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente de gaming din lume, spațiul ocupat de BANDAI NAMCO Entertainment Europe va fi de două ori mai mare în comparație cu anul trecut. Localizat în hala 6, standurile A41/B41, vizitatorii vor putea încerca în total 10 jocuri printre care:
 
Project CARS 2: Cea mai completă experiență de curse dezvoltat de Slightly Mad Studios va fi prezent la gamescom cu o nouă versiune jucabilă, concursuri zilnice și numeroase prezentări. Lista completă de activități va fi dezvăluită în curând.
 
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom: Dezvoltat de faimosul studio japonez LEVEL-5, fanii seriei sunt invitați să descopere regatul Ding Dong Dell și să-l asiste pe Evan cu noile sale aventuri în cadrul unui demo exclusiv.
 
DRAGON BALL FighterZ: jocul de lupte 2.5D dezvoltat de Arc System Studios  invită jucătorii să încerce bătăliile pline de adrenalină într-o nouă versiune jucabilă și primul turneu competitiv din regiunea EMEA, desfășurată pe scena ESL pe 25 august. Mai multe informații vor fi dezvăluite în curând.
 
NARUTO TO BORUTO SHINOBI STRIKER: Cel mai nou joc din seria Naruto, va avea în centru personajele și echipele din populara serie, printre care Naruto și Sasuke sau Team 7. Confruntările intense de tip 4 vs 4 vor putea fi încercate pentru prima dată la gamescom-ul din acest an.
 
Little Nightmares: După succesul înregistrat după lansare, jocul deosebit de simpatic de la Tarsier Studios se întoarce în locul unde a fost dezvăluit. Cei curioși vor putea s-o ajute pe Six să scape de pe The Maw. 
 
Nu vor lipsi nici jocurile mobile deosebit de populare în cadrul portofoliului BANDAI NAMCO Entertainment Europe. Astfel, vizitatorii standului BNEE vor putea încerca Tales of The Rays, un RPG free-to-play cu gameplay intensiv și grafică 3D, dedicată fanilor Tales. Extinderea seriei de pe console pe platformele mobile va fi celebrată în cadrul unui eveniment special. Tot fanilor de jocuri mobile se adresează NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja Blazing, din seria Ultimate Ninja, DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLE, un RPG plin de acțiune sau SWORD ART ONLINE: Memory Defrag, un side scroller captivant.   
 
Vizitatorii gamescom 2017 sunt așteptați cu activități exclusive, concursuri și premii. O noutate absolută anul acesta o reprezintă zona EP!C Lounge, în cadrul căruia membri programului de loialitate al BANDAI NAMCO Entertainment Europe sunt așteptați cu diferite surprize și cadouri, având posibilitatea să-și măsoare puterile în TEKKEN 7 ori să încerce prima versiune jucabilă a DIGIMON STORY: CYBER SLEUTH - HACKERS MEMORY.
 
”Pentru ediția din acest an a gamescom am pregătit cele mai mari hituri din portofoliul nostru. Am vrut să realizăm un spațiu în care fiecare pasionat de jocuri video să găsească ceva pe gustul lui. Project CARS 2 se va lansa în curând, DRAGON BALL FighterZ a fost unul dintre cele mai mari surprize prezentate la E3, iar Ni no Kuni II: Revenant Kingdom se va dovedi deosebit de distractiv pentru toate categoriile de vârstă. Astfel, suntem nerăbdători să împărtășim fanilor jocurile noastre, inclusiv cele pentru mobile. Acesta este însă doar începutul, am planificat nenumărate anunțuri noi și surprize pentru gamescom”, a declarat Hervé Hoerdt VP Marketing și Digital în cadrul BANDAI NAMCO Entertainment Europe.
 
Toți vizitatorii gamesom 2017 sunt așteptați la standul BANDAI NAMCO Entertainment Europe în hala 6, standurile A41/B41.
 
Pentru mai multe detalii despre alte produse BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați: http://www.bandainamcoent.com, urmăriți pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau urmăriți conversațiile de pe  https://twitter.com/BandaiNamcoEU.    
 
 
Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.
 
BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., face parte din BANDAI NAMCO Holdings Inc., fiind unul dintre liderii din domeniul publicării și dezvoltării de conținut interactiv pe toate platformele, inclusiv consolele majore de jocuri video și PC, cu operațiuni de marketing și vânzări desfășurate în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia. Compania este cunoscută pentru dezvoltarea și publicarea unora dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video, inclusiv PAC-MAN™, Tekken™, SOULCALIBUR™, NARUTO™, NARUTO SHIPPUDEN™, Dragon Ball®, GALAGA™, RIDGE RACER™, Tales Of ™  și ACE COMBAT™. Mai multe informații despre companie pot fi găsite online, pe pagina http://www.bandainamcoent.eu.