.

Belkin, creator al produselor inspirate de oameni, (People Inspired Products) va prezenta cea mai nouă gamă de automatizari domestice, pentru divertisment și rețelistică la IFA Berlin, de la 31 August, la 5 September, 2012. La Standul 204 din hala 9, Belkin va expune in 180m2 cele mai noi inovații din gama accesoriilor care personalizează, protejează și extind capacitățile de utilizare ale telefoanelor inteligente, tabletelor și ultrabookuri . Multe din produse iși fac debutul pe piața Europeană.

Linia modulară de produse, WeMo permite controlul automatizat al aparatelor electrice (radiatore, lămpi, electricasnice pentru bucătărie, etc) de oriunde vă aflați, folosind o aplicație mobilă pe un telefon inteligent sau o tabletă. Gama Wemo include WeMo Switch, Switch cu Senzor și WeMo Baby Monitor, cu care puteți să asculați clar, sunetele copilului, de pe orice device cu sistem iOS (v5 sau mai mare).

Thunderbolt Express Dock, este o soluție unică în felul său, tip docking, care permite accesul instantaneu, cu un singur cablu, la 9 periferice desktop și asigură o tranziție simplă de la stația de lucru la dispozitivul mobil, atât pentru utilizatorii de PC cât și Mac. Cu 3 porturi USB 3.0 și unul eSata, Thunderbolt Express Dock beneficiază de viteze bidirecționale Thunderbolt de 10 gigabits/ sec. care permit utilizatorilor să transfere filme full HD în 30 de secunde și să urmărească conținutul online la viteze Gigabit Ethernet

@TV Plus, cea mai recentă piesă a liniei Belkin de divertisment, vă ajută să urmăriți în direct sau prin înregistrare programele TV preferate pe dispozitivele mobile – indiferent unde vă aflați în lume. @TV Plus transformă dispozitivul iOS sau tableta Android și telefonul inteligent ori computerul portabil în televizor cu telecomanda, permițându-vă să urmăriți și să controlați canalele televizorului de acasă, indiferent de locație, atâta vreme cât beneficiați de o

conexiune Wi-Fi®/3G sau 4G

Cea mai recentă gamă de rutere wireless oferă suport pentru noul și rapidul standard wireless 802.11ac. Ruterele AC1000 DB și AC1200 DB, cu interfețe wireless dual-band și porturi Gigabit Ethernet au performanțe sporite și stabile ale vitezei de transfer precum și video streaming îmbunătățit. Puternica gama AC de rutere face posibil streamingul .unui conținut mărit către mai multe echipamente, oriunde în casă și gradină.