.

Dacă vă doriți un monitor TFT performant, BenQ vă oferă o soluție de mare ingeniozitate: modelul FP791 de 17'. Acesta încorporează specificații ce lasă mult în urmă concurența și aduce ceva în plus, la un preț convenabil și cu un design ultra-chic. Printre punctele tari ale lui FP791 apreciem timpul de răspuns foarte bun, de 16ms, ceea ce înseamnă imagini clare, fără contururi jucate și animație dinamică fără cea mai mică impresie de mișcare în reluare.
FP791 excelează și la capitolul luminozitate; la o luminanță de 400 cd/m2, combinată cu un contrast de 450:1, afișajul se poate citi fără nici o problemă, chiar și în lumina directă a soarelui.
Sistemul audio de la SBS Labs, bazat pe tehnologia de prelucrare a sunetului SRSR, este cel mai performant pentru un monitor LCD multimedia, în ton cu ultimele progrese ale producției TV. Grație tehnologiei SRSR, utilizatorii se vor putea bucura de un sunet stereo surround întâlnit de regulă, doar la cele mai avansate sisteme audio. Pentru cazul în care se dorește intimitate, FP791 ne oferă aceeași calitate a sunetului și prin ieșirea de căști.
Iubitorii fotografiilor digitale se vor bucura de disponibilitatea unui cititor de carduri de memorii flash, accesibil direct de pe marginea superioară a ecranului. Transferul de imagini din memoria camerelor digitale se va efectua rapid și elegant fără nevoia unui cablu special, indiferent care ar fi tipul mediului de stocare: Compact Flash, Smart Media, MultiMedia și Secure Digital Card. Ikey este butonul ideal pentru orice monitor. La apelarea acestuia, FP791 detectează automat parametrii optimi pentru afișarea imaginii. Monitorul prezintă două tipuri de intrări video (analog și digital), iar opțional i se va putea conecta un TV Tunner extern, care îi va completa perfect aria utilizărilor multimedia.
Monitorul BenQ FP791 este distribuit în România prin Tornado Sistems, distribuitor autorizat BenQ.