.

BenQ a lansat pe piața din România W600+, un proiector cu luminozitate de 2600 lumeni, contrast de 4000:1 și suport 3D HD, special gândit pentru zona de Home Entertainment. Noul W600+ reprezintă soluția 3D HD (720p), existentă pe piața din România pentru home entertainment. "BenQ W600+ aduce experiența cinematografică 3D HD mai aproape de utilizatorul final. Costul unui echipament 3D HD și a două perechi de ochelari active-shutter este la jumătate comparativ cu ofertele din zona LED/Plasma, în ciuda unei diagonale mult mai generoase de până la 7.60 metri și a unei experiențe de vizionare similare celei din cinematografe în cazul imaginii oferite de proiectorul W600+. Orice sufragerie poate deveni cu acest model un adevărat cinematograf 3D ready", precizează Dragoș Salamac, BenQ Team Leader pentru România.

Modelul W600+ este echipat cu tehnologia UNISHAPE, ce permite dispozitivului proiecția de imagini mai strălucitoare, cu o profunzime mai mare a culorilor și un contrast mai ridicat. Aceeași tehnologie permite proiectorului să compenseze posibilele pierderi de luminozitate prin modularea sincronizată a intensității luminoase sau a culorii și astfel să ofere o imagine cu aproximativ 40% mai luminoasă și mai intensă coloristic, în funcție de setările de funcționare ale modelului.

Cele două intrări HDMI pot găzdui simultan dispozitivele digitale preferate, cum ar fi player-ul Blu-ray și consola de jocuri, trecerea de la vizionarea celui mai recent film la utlimul joc PS3 fiind mult mai ușoară.

Pe lângă aceste două intrări HDMI, BenQ W600+ are și 3 intrări Component Video, 1 conector S-Video Mini Din 4 pin, o intrare Composite Video, RCA, Mini Jack Stereo, Mini USB etc. Acest echipament este compataibil cu formatele video NTSC, PAL, SECAM HDTV.

Noile proiectoare BenQ W600+ sunt disponibile în România din luna august prin intermediul distribuitorilor BenQ: Asbis, Darer, IT Direct, RHS, Scop, la un preț de 3499 RON inclusiv TVA.

Despre corporația BenQ

Corporația BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicațiile mobile, tehnologia de afișare a imaginii și tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, ușurință în utilizare și tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de "Bringing Enjoyment and Quality to Life," incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare și periferice (mausuri și tastaturi).

Despre grupul BenQ

Grupul BenQ este format în prezent din 16 companii care operează independent folosind resurse comune și împărtășind aceleași sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producția de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation și Wellypower Co., Ltd.