.

Renumitul echipament de producție digitală îndeplinește perfect toate cerințele comerciale esențiale ale acestei activități. bizhub PRESS C8000e convinge prin viteză și calitate, combinație de beneficii rar întâlnită în gama de echipamente din care face parte acest produs. Noua ediție – bizhub PRESS C8000e – îmbunătățește calitățile predecesorului său prin ușurința de utilizare și rezultate din ce în ce mai bune. Este perfect pentru print-for-pay și CRD, susținând astfel creșterea volumelor de print digital. "Suntem mândri că am identificat sistematic și rapid viitoarele nevoi ale pieței. Lansarea variantei îmbunătățite a echipamentului bizhub PRESS C8000e arată că suntem întotdeauna capabili să venim în întâmpinarea nevoilor tehnice ale clienților noștri și avem drept scop creșterea satisfacției acestora", precizează Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager Production Printing Group.

bizhub PRESS C8000e beneficiază de cea mai recentă versiune de controller Fiery alături de tehnologii de ultimă oră de la EFI, viteze mari de imprimare și un set de parametri de top. Cu o gamă largă de caracteristici, precum Windows 7, actualizări de software Microsoft automate, VPD, PDF/VT – 1 și 2 pentru suport, integrare JDF simplificată și editarea joburilor într-un mod mai ușor, este un echipament performant. Raționalizează și simplifică procesul de adăugare a noi suporturi de imprimare în catalogul cu medii de printare, minimizează erorile și, automat, intervenția operatorului. În plus față de caracteristicile enumerate, la capitolul de îmbunătățiri suplimentare mai putem adăuga posibilitatea de editare a jobului direct din listă, fără a mai fi nevoie să se acceseze proprietățile jobului respectiv ("inline job editing"). Acest lucru optimizează procesul de producție, prelucrarea fiind mai rapidă pentru toate mediile de imprimare. Ca urmare a experienței de care beneficiază Konica Minolta, în combinație cu îmbunătățirile aduse echipamentelor, menite să răspundă cât mai exact cerințelor clienților săi, bizhub PRESS C8000e este sistemul de tipar digital perfect pentru cei care doresc viteză mare de execuție și calitate superioară a printului.

Creșterea volumului lunar de imprimări cu 50 de procente (de la 500,000 până 750,000) precum și optimizarea setărilor casetelor de stocare a hârtiei pe întreg procesul de printare, subliniază eficiența ridicată a echipamentului. Un alt avantaj al bizhub PRESS C8000e este flexibilitatea crescută în ceea ce privește mediile de imprimare. Capacitatea sa de a gestiona un număr ridicat de medii de printare oferă o maleabilitate crescută pentru client. Datorită inovațiilor constante pentru întreaga gamă de produse, Konica Minolta are drept scop să răspundă cât mai exact la nevoile clienților săi și să crească satisfacția acestora.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înființată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piața locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internațional dintre Minolta Co. și Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile și canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experiența de peste 20 ani de existență pe piața românească și de o rețea de distribuție de peste 60 de parteneri. Ca și în anii precedenți, rezultatele anului 2012 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură servicii pentru echipamente multifuncționale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital și oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluții complete de management al documentelor.