.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe a anunțat oficial data de lansare pentru BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS ca fiind 14 septembrie 2018. În plus a publicat și un trailer cu noi detalii despre joc, disponibil pe canalul oficial de YouTube: https://youtu.be/2Q0aTRL7vDs.
 
Povestea începe cu Yami, căpitanul echipajului Black Bull, care redevine adolescent în niște circumstanțe ciudate. În același timp capitala regatului Clover este atacat de Karna, un magician misterios. Întreg dezastrul pare să fie legat de un eveniment ceresc deosebit de rar, o eclipsă totală care se întâmplă o singură dată la 100 de ani. Magic Knights din întregul regat vor trebui să-și unească forțele pentru a restabili pacea. 
 
BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS va fi lansat pe 14 septembrie 2018, pentru PlayStation 4 și PC în format digital prin intermediul STEAM și a altor distribuitori. 
 

Pentru mai multe informații despre jocurile BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați pagina oficială https://www.bandainamcoent.com, paginile oficiale de Facebook https://www.facebook.com/darksouls,  respectiv  https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU, ori canalul oficial de Twitter https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU .