.

Black Friday vine la evoMAG mai devreme în acest an. Astfel, evoMAG va da startul celor mai mari reduceri din an pe 22 noiembrie. Vizate vor fi mii de produse din aproape toate categoriile. Iar reducerile vor ajunge până la 70%. „Pentru anul acesta evoMAG a pregătit 3 zile de mega reduceri. Astfel, de vineri până duminică, în limita stocului disponibil, clienții vor avea acces la reduceri semnificative la aproape toate categoriile de produse. Ne așteptăm ca produsele cele mai căutate să fie, în continuare, laptopurile, smartphone-urile, tabletele și televizoarele. Cât privește reducerile, acestea vor ajunge până la 70%. Reduceri mai mari, de până la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregătit o ofertă mult mai atrăgătoare decât cea de anul trecut", precizează Mihai Pătrașcu (foto), CEO evoMAG.

Pregatirile pentru acest eveniment au inceput in urma cu trei luni de zile si au culminat cu mutarea evoMAG intr-un nou sediu care dispune de un spatiu de depozitare de cinci ori mai mare decat cel anterior si inaugurarea unui nou showroom, de trei ori mai mare decat cel vechi.

„Noul spatiu de depozitare ne va permite sa ne marim stocul de produse si sa-l gestionam mai usor. Iar amplasarea spatiului comercial va permite atragerea unui numar mai mare de clienti. In plus, am majorat numarul angajatilor la departamentele care presupun interactiunea cu clientii si cu produsele comandate de acestia. Avem astfel mai multi oameni la call center, colete (depozit), showroom si vanzari", a mai spus Mihai Patrascu.

Cat priveste interesul clientilor pentru acest eveniment, ne asteptam la o dublare a comenzilor in comparatie cu 2012, cand, in ziua de Black Friday s-au inregistrat comenzi in valoare de 1 milion de euro.

„In cifre, Black Friday s-a tradus anul trecut pentru evoMAG in 9.000 de comenzi, peste 10.000 de produse comandate si peste 250.000 de vizitatori unici. Pentru anul acesta ne asteptam la o crestere de cel putin 30 – 40% in comparatie cu anul trecut, pana la aproximativ 350.000 - 400.000 de vizitatori unici", a precizat Mihai Patrascu.

In plus, pe langa faptul ca anul acesta am mutat mai devreme evenimentul de Black Friday, incepand cu 13 noiembrie si pana pe 21 noiembrie, evoMAG va sarbatori Black Friday in fiecare zi. Astfel, zi de zi, pe langa reducerile care sunt in mod curent pe site, clientii evoMAG vor putea cumpara produse cu discounturi mult mai mari.

Despre evoMAG.ro:

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comert electronic din Romania. Magazinul online are, in acest moment, disponibile la vanzare un numar de peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, de ingrijire personala si produse destinate nou-nascutilor. evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 11,5 milioane de euro si este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane. Mai multe informatii despre evoMAG.ro si servicile oferite se gasesc pe pagina de Facebook a companiei.