.

După prezentarea schimbărilor ce vor avea loc în cadrul structurii și desfășurării ediției 2009 a Computer & Electronics Romanian Fair - CERF, Expotek, organizatorul acestui eveniment, a lansat pe 14 aprilie o noua provocare și in acelasi timp un instrument de comunicare pentru cea de a XVIII-a ediție: Blogul CERF, www.cerf.ro/blog. Blogul CERF (www.cerf.ro/blog) va fi activ pe tot parcursul anului, oferind știri, analize, interviuri cu specialiști despre piața și lumea IT&C, atât la nivel local, cât și mondial. În perioada desfășurării CERF 2009, 3 - 7 iunie, acesta va furniza și informații din cadrul evenimentului.

Frecvența posturilor va fi de aproximativ 2-3 pe zi, cu posibilitatea de creștere în perioada CERF. Secțiunea online a CERF este dezvoltată și coordonată de jurnalistul Victor Kapra, cu o experiență de cincisprezece ani la Mediafax și Ziarul Financiar.

„Acest blog este unul dintre elementele importante ale restructurării CERF și se adresează comunității profesionale IT&C din România, deopotrivă furnizori și cumpărători de tehnologie. Este o structură prin care ne dorim să aducem CERF mai aproape de această comunitate, ca zonă de informare și interacțiune. Blogul este primul element al viitoarei prezențe CERF în spațiul new & emerging media, pe care o construim în acest an. Astfel, CERF devine un eveniment care se desfășoară de fapt 365 de zile pe an, dar cu un apogeu offline în luna iunie, sub forma Expoziției și Conferinței", precizeaza Dan Voicu, Director General Expotek.