.

Cele peste 500 de certificări HP obținute de inginerii Brinel, proiectele complexe dezvoltate și investițiile în resurse umane au fost recunoscute din nou de catre un leader tehnologic mondial, prin acordarea statutului Partener Platinum HP pe divizia Enterprise, în premieră pentru Romȃnia. Performanța vine după ce Brinel obținuse în 2012 premiul "Best Gold Partners", o atestare suplimentară a poziției numărul 1 între partenerii HP, pe tot portofoliul de produse. "Pentru noi, această recunoaștere înseamnă ca reușim, an de an, să implementăm cele mai noi tehnologii în piața enterprise din Romȃnia. Mai bine de 200 de clienți au beneficiat și în 2013 de servicii specializate pentru proiectare, design, implementare și asistență post vȃnzare. Pentru beneficiarii Brinel, nivelul atins înseamnă o confirmare, o și mai mare calitate a serviciilor și un grad crescut de siguranță în exploatarea soluțiilor IT implementate", precizează Marcel Borodi (foto), CEO Brinel.

Brinel este singurul partener din Romȃnia care este HP Platinum Partner, atȃt pe segmentul Enterprise Group (servere, solutii de stocare, networking, software si servicii), cȃt și pe segmentul PPS (desktop, portabile, stații grafice, tablete și imprimante).

"Brinel este un partener pe termen lung, alături de care am construit proiecte valoroase pentru mediul de business din Romȃnia. Cȃnd vorbim de proiecte complexe, pe platforme convergente, avem încrederea că, prin Brinel, tehnologia noastra ajunge la clienți în modul cel mai profesionist.", a declarat Radu Enache, Country Manager HP Romȃnia.

Gradul de parteneriat Platinum reprezintă cel mai înalt nivel în cadrul ecosistemului de parteneri HP, fiecare treaptă - din cele patru existente - asigură clientul că va colabora cu un partener HP pregătit să livreze complet și corect noile tehnologii.

Despre BRINEL

Compania BRINEL a fost fondată în 1991 în Cluj-Napoca și reprezintă în prezent unul dintre principalii furnizori români de soluții și servicii IT&C integrate, construite pe platforme multi-vendor convergente.

Cu o echipă de 165 de angajați, localizată în cele mai dinamice centre din țară: Cluj-Napoca, Oradea, București, Sibiu, BRINEL este aproape de clienți și oferă soluții IT&C complete, prin parteneriate cu liderii IT de nivel mondial. Certificările și competențele obținute și dedicate infrastructurii software și hardware pentru centre de date au facilitat dezvoltarea uneia dintre principalele direcții de business ale BRINEL - consultanță și furnizare de soluții IT&C convergente pentru centre de date private.

Printre clienții care ne-au ales ca partener, se numără companii din domeniul producției, utilităților, distribuției și serviciilor: Transilvania General Import Export, Mol România, Farmec, Emerson, Kronospan, Holzindustrie Schweighofer, Energobit, Autonet, dar și instituții publice, locale și centrale, precum și universități de prim rang.

Mai multe despre noi: www.brinel.com.