.

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., anunță disponibilitatea căștilor oficiale licențiate pentru Xbox, CloudX Revolver Gears of War. Fanii Gears of War pot achiziționa căștile care vin cu un design care pare uzat, acestea completând Xbox One S Gears of War 4 Limited Edition 2TB Bundle și controller-ul wireless Xbox One Gears of War 4 Crimson Omen Limited Edition1. 
 
 
Căștile HyperX CloudX Revolver Gears of War sunt ideale pentru jocuri în mediu deschis sau de tip FPS. Oferă un sound stage de tip studio grade, care le permite jucătorilor să-și audă adversarii de la foarte mare distanță și cu mai multă precizie. 
 
 
HyperX CloudX Revolver Gears of War dispun de o intrare de 3.5mm (4-poli) pentru conectare și de o extensie a cablului pentru PC de 2 m, iar banda din piele pentru cap și spuma cu memorie HyperX asigură un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de joc.
 
 
„Ne bucurăm să le putem oferi fanilor Gears of War oportunitatea de a-și îmbunătați jocul, odată cu lansarea acestor căști. Am lucrat mult la calitatea sunetului și a design-ului și, împreună cu Microsoft și The Coalition, aceste căști le oferă gamerilor o experiență completă în Gears of War”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.
 
 
Căștile HyperX Cloud Revolver Gears of War vin cu o garanție de doi ani și fiabilitatea specifică HyperX. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina HyperX.
 
 
Specificații HyperX CloudX Revolver Gears of War:
 
Căști:
 
Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneți neodim
Tip: Circumaural, închis la spate
Frecvența de răspuns:12Hz–28,000Hz
Impedanța: 33 Ω
Nivel sunet: 104.5dBSPL/mW la 1kHz
T.H.D.: < 2%
Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW
Greutate: 364g
Greutate cu microfon și cablu: 380g
Lungimea și tipul de cablu: Căști (1.3m) + Audio Control Box (2m)
Conexiune: Căști - 3.5mm plug2 (4-poli) + Audio Control Box - 3.5mm intrări stereo și microfon
 
Microfon:
 
Element: Microfon cu condensator dielectric
Model polar: uni-direcțional, funcție de anulare a zgomotului
Frecvența de răspuns: 50Hz–18,000Hz
Sensibilitate: -40dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)
 
1 Este nevoie de adaptor pentru controllerele Xbox One fără porturi de 3.5mm. (Adaptorul se vinde separat).
2 Compatibil cu dispozitivele ale căror conectori îndeplinesc standardele CTIA.
 
Despre The Coalition  
 
The Coalition® reunește profesioniști talentați și creativi din toată lumea, pasionați de jocul „Gears of War”. Cu sediul în Vancouver, Canada, studioul are ca obiectiv situarea francizei „Gears” pe noi culmi și credem că dacă vrei să ajungi departe, împreună e cea mai bună soluție. 
 
 
Despre HyperX 
 
HyperX este o divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial în produse de memorie. Înființat în 2002, divizia HyperX are sediul în Fountain Valley, California, USA.