.

De la 1 mai Vodafone România îl numește pe Cătălin Buliga (foto), în prezent Head of Fixed Access Network în cadrul companiei, în funcția de Technology Director. Cătălin Buliga va face parte și din echipa executivă de management, începând din aceeași dată, precizează reprezentanții Vodafone România. Cătălin Buliga s-a alăturat Vodafone România din septembrie 2015. 
 
Cătălin Buliga este un profesionist telecom cu o bogată experiență și revine la Vodafone România, unde a ocupat poziții de conducere în zona de tehnologie timp de 10 ani, până în 2008. Ulterior, a deținut funcții de conducere în cadrul UPC timp de 7 ani, incluzând rolul de CTO al UPC România și UPC Ungaria. Cătălin Buliga a absolvit Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, în 1995.
 
Cătălin Buliga îl înlocuiește pe Giovanni Chiarelli, care va fi promovat în rolul de Technology Director, Vodafone Spania, începând din 1 mai. Giovanni Chiarelli s-a alăturat Vodafone România în iulie 2012 și a fost determinant în dezvoltarea și lansarea Supernet 4G, care apoi a fost certificată de două ori consecutiv “Best in Test” pentru voce și date de către P3 Communications. Datorită management-ului său, rețeaua certificată a Vodafone România a devenit prima rețea garantată din România. Giovanni Chiarelli a condus agenda Vodafone de a oferi o experiență superioară clienților și de a consolida diferențierea brand-ului.