.

Canon sărbătorește un nou record industrial de producție: obiectivul interschimbabil din gama EF cu numărul 100 de milioane. Canon este primul producător din lume care atinge performanța industrială impresionantă de 100 de milioane de obiective interschimbabile, la doar unsprezece luni de la producția obiectivului cu numărul 90 de milioane, în luna mai 2013. În ultimii 27 de ani, de la lansarea gamei de obiective EF și a camerelor EOS SLR, în luna martie 1987, Canon este lider mondial în soluții de imagistică, susținând dezvoltarea unei game largi de tehnologii inovatoare și premiere internaționale, cum ar fi Motorul Ultrasonic (USM), tehnologia cu stabilizator de imagine optic (IS) și elementul cu multiple straturi optice de difracție (DO). Iar, de curând, Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4 x a devenit primul super-teleobiectiv cu zoom din lume care dispune de un teleconvertor 1,4x încorporat.

Gama extinsă de obiective EF se bucură în continuare de succes în toată lumea, obiectivele fiind preferate atât de fotografi amatori cât și de profesioniști, ajungând astăzi la peste 80 de modele și fiind considerată cea mai largă gamă disponibilă pe piața internațională de profil în prezent. Inovațiile recente din gama EF au favorizataccesul în domenii noi, marcate prin două lansări de game:EF Cinema - obiective profesionale destinate cinematografiei, în ianuarie 2012 - și EF-M - pentru camerele EOS M, în septembrie 2012.

Popularitatea gamei de obiective EF a fost din nou evidențiată, recent, de recordul industrial de vânzări a obiectivelor interschimbabile, care plasează Canon pe primul loc, la nivel internațional, în cei 11 ani de la lansare. Mai mult decât atât, luna februarie 2014 a marcat, de asemenea, un alt record istoric de viteză și volum - producția a peste 70 de milioane de camere foto cu obiective interschimbabile EOS, cu film și digitale.

Canon va continua să diversifice și să dezvolte soluțiile de imagistică din portofoliu, având ca bază întreaga expertiză de design optic a companiei, și să extindă domeniul foto/video prin producerea unor modele de obiective și camere excepționale și de încredere, care satisfac toate necesitățile fotografilor – amatori sau profesioniști.

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 țări și având peste 16.000 de angajați în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Fondată în anul 1937 și având ca principală țintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă mai multe segmente de piață, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluții de imagine pentru business și larg consum. Soluțiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto și mașini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producție și pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată. Canon investește masiv în cercetare și dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse și servicii, pentru a rezolva nevoile creative ale clienților săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecărui client să-și satisfacă pasiunea pentru imagine.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – "Trăim și lucrăm împreună pentru binele tuturor". În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător și antrenează utilizatorii în acest demers prin produsele, soluțiile și serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.

www.canon-europe.com.