.

Canon Europa a lansat Océ PlotWave 500, o imprimantă, scaner şi copiator într-un corp unitar şi compact, monocrom, de format mare, echipament creat pentru piaţa de documente tehnice de volum mediu, reprezentând urmatorul pas în implementarea tehnologiei Radiant Fusing. “Gama tehnologică Océ PlotWave a evoluat în ultimii cinci ani pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale clienţilor iar acum este o tehnologie foarte apreciată în domeniul producţiei de materiale imprimate în format mare, pe piaţa documentelor tehnice”, precizează Yuichi Miyano, Director al Wide Format Group, Canon Europa. „Cel mai recent produs al nostru extinde gama de produse monocrome multifuncţionale Océ PlotWave şi aşteptăm cu nerăbdare să demonstrăm clienţilor punctele forte ale noului echipament şi să îi ajutăm să obţină rezultate excepţionale.”  

Noul echipament, încadrat perfect între imprimantele de producţie de volum mic Océ PlotWave 340 şi 360 şi Océ PlotWave 750 pentru volum mare, este ideal pentru cei care activează în domeniul CAD (precum AEC, guvern/instituţii publice, centre reprografice industriale şi comerciale) cu volume de imprimare între 7000 şi 25000m2 pe an.

Oferind o rezoluţie de calitate de 600 x 1200 dpi la o viteză de 10 pagini A1 pe minut, modelul Océ PlotWave 500 este prevăzut cu un panou de utilizare Océ ClearConnect cu ecran tactil, la fel ca şi celelalte modele incluse în această gamă - asemănător cu tehnologia tabletelor – împreună cu o unitate de procesare îmbunătăţită şi capete de imprimare de ultimă generaţie. De asemenea, are o capacitate de patru role media, permiţând până la 730m2 de imprimare neîntreruptă.

Datorită tehnologiei Océ Radiant Fusing, produsul Océ PlotWave 500 beneficiază de încălzire instantă, cu un timp de doar 30 de secunde (în medie) din modul sleep până la prima imprimare. Această tehnologie permite obţinerea unor materiale imprimate mai clare, atunci când acestea sunt comparate cu cele obţinute cu tehnologie de fixare convenţională, deoarece tonerul se topeşte pe loc, în loc să fie transferat pe o rolă încălzită.  Tehnologia asigură o încălzire rapidă, în comparaţie cu încălzirea lentă de până la patru minute, întâlnită la imprimantele convenţionale. Astfel, puteţi scurta cu o oră pe zi sau chiar mai mult timpul de aşteptare al imprimării.

PlotWave 500 este compatibilă cu Energy Star 2.0 şi a fost concepută şi realizată pentru uz comercial, având componente durabile, rezistente la uzură.De asemenea, noul echipament consumă mai puţină energie decât alte tehnologii disponibile pe piaţă, utilizează şi generează doar energia necesară pentru fiecare job de imprimare în parte.

La fel ca modelele Océ PlotWave 340 şi 360, modelul Océ PlotWave 500 beneficiază de tehnologie Cloud integrată complet, permiţând imprimarea şi scanarea de pe Cloud cu ajutorultelefoanelor mobile, al tabletei, al unităţii USB flash sau al reţelei unei imprimante. De asemenea, cei care au nevoie să acceseze imprimanta folosind un dispozitiv mobil, pot face acest lucru cu ajutorul aplicaţiei mobile Océ Publisher. Echipamentul Océ PlotWave 500 este operat cu ajutorul software-ului universal Océ care arată şi funcţionează la fel în toate sistemele Océ de format mare. Utilizatorii pot defini parametrii pentru sarcini şi le pot realiza pe panoul de utilizare multi-touch sau din panoul de adăugare Océ ClearConnect la fel ca în toate sistemele Océ color de format mare. Acest lucru asigură un flux de lucru uniform în toate sistemele Océ PlotWave 750, Océ PlotWave 340/360, Océ ColorWave 650 şi Océ ColorWave 300.

Océ PlotWave 500 a fost conceput ca un produs uşor de depanat, cu unităţile de procesare amplasate în locuri foarte accesibile, pentru a reduce durata de depanare. De asemenea, diagnosticarea la distanţă permite tehnicienilor să acceseze imprimanta la distanţă, reducând timpul de nefuncţionare.

Despre Canon Europe
Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 17.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).
Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.  Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovatoare produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoii de creativitate a clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon oferă fiecărui client posibilitatea de a-şi urma pasiunea pentru fotografie.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.

www.canon.ro