.

Canon Europe anunţă lansarea modelului PowerShot SX70 HS, un aparat foto bridge dotat cu zoom optic 65x, echivalent cu o distanţă focală de 21-1365mm. Având designul unui DSLR şi dotat cu un ecran LCD rabatabil de 7.5, cu un senzor de 20,3 megapixeli şi cu funcţie de filmare 4K Ultra High Definition, Canon PowerShot SX70 HS este un aparat foto all-in-one ideal, capabil să vă ajute în numeroase moduri de fotografiere, fără a fi nevoie să aveţi la dumneavoastră mai multe obiective.
 
Obiectivul cu zoom 65x al modelului PowerShot SX70 HS se extinde până la o valoare impresionantă echivalentă cu 2730 mm distanţă focală datorită funcţiei Canon ZoomPlus, ideală pentru fotografiere de la distanţă . Având o distanţă focală atât de extinsă, acest model poate fi utilizat la un concert, la o ceremonie de absolvire sau chiar pentru a surprinde detaliile unui avion aflat la distanţă. Modul macro 0cm le permite utilizatorilor să focalizeze pe subiectele care practic ating obiectivul, ideal pentru surprinderea detaliilor interesante ale unei faţete de ceas, ale unei farfurii cu mâncare sau ale unor flori sălbatice. Funcţia Zoom Frame Assist Lock ajută la menţinerea încadrării atunci când realizaţi imagini cu zoom super-telefoto, ideal pentru surprinderea acţiunii rapide din sporturi sau din viaţa animalelor.
 
Ergonomia clasică specifică aparatelor DSLR şi vizorul electronic OLED de înaltă rezoluţie asigură manevrare şi control atunci când compuneţi o fotografie, aspecte utile în special pentru surprinderea unor obiective turistice sau atunci când sunteţi în mişcare. 
 
Procesorul super-rapid şi de ultimă generaţie DIGIC 8 este componenta care conferă putere modelului Canon PowerShot SX70 HS, acesta poate oferi imagini de înaltă rezoluţie, conţinut video în format 4K Ultra High Definition şi o viteză în fotografierea continuă de 10 cps (cadre pe secundă). Autofocalizarea are un timp de reacţie extrem de bun, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă, iar focalizare automată continuă funcţionează atunci când fotografiaţi cu 5,7 cps, putând astfel surprinde foarte uşor momentele spontane.  
 
Datorită procesorului DIGIC 8 aparatul poate filma în format 4K Ultra HD, inclusiv filmare cu redare accelerată în format 4K şi poate extragere cadre 4K din filme, astfel încât peisajele minunate sau amintirile speciale să poată fi surprinse şi păstrate la cea mai mare rezoluţie. 
 
Senzorul îmbunătăţit CMOS de 20.3MP tip 1/2.3 oferă o creşte cu 25% a rezoluţiei, în comparaţie cu modelul anterior, Canon SX60 HS, care avea un senzor de 16.1MP, oferind un nou nivel de detalii şi de intensitate a imaginilor. Senzorul îmbunătăţit contribuie şi la obţinerea unui aspect mai frumos al fotografiilor imprimate, realizate cu acest model, redând amintirile dragi de familie exact aşa cum le-aţi avut în minte. 
 
În afară de fotografii clare în format JPEG, modelul Canon PowerShot SX70 HS poate realiza imagini în format RAW, oferind acces la tehnicile profesionale de post-producţie şi oferindu-vă metode nelimitate de a impresiona cu ajutorul fotografiilor optimizate. 
 
Acum este mai uşor ca oricând să sincronizaţi imaginile sau videoclipurile pe un dispozitiv inteligent, PC sau Mac1 cu ajutorul modului de sincronizare şi transfer automate de imagine folosind aplicaţia Canon Camera Connect (iOS/Android) sau Image Transfer Utility 2 pentru PC şi Mac. De asemenea, PowerShot SX70 HS oferă funcţia Remote Live View, care permite realizarea imaginilor de la distanţă cu ajutorul unui telefon inteligent2, aşadar, de acum toată lumea va fi inclusă în portretele de familie. 
 
Noul aparat foto Canon premium bridge oferă portabilitate şi o adevărată experienţă versatilă la fotografiere, fiind capabil să surprindă cele mai mici detalii, fie că îl folosiţi pentru vlog sau pentru a surprinde animalele sălbatice din savana africană, sau pentru a realiza un portret unei persoane iubite la o întâlnire de familie. Acest aparat foto versatil va aduce utilizatorii mai aproape de acţiune, în cele mai importante momente.   
 
Canon PowerShot SX70 HS va fi disponibil din noiembrie 2018.
 
 
Beneficii principale:
 
Designul si beneficiile unui DSLR all-in-one cu o interfaţă uşor de utilizat 
 
Fotografii versatile cu un superzoom 65x şi mod de fotografiere cu 10 cps 
 
Realizaţi fotografii în format RAW şi videoclipuri în format 4K UHD 
 
Focalizare automată excelentă, rapidă chiar şi în condiţii de lumină slabă 
 
Compatibilitate cu telefoanele şi calculatoarele prin Bluetooth şi Wi-Fi 
 
Ce conţine cutia:
 
Canon PowerShot SX70 HS
 
Adaptor de alimentare compact CA-DC30E
 
Încărcător CB-2LHE
 
Acumulator Li-ion NB-13L
 
Cablu de interfaţă IFC-600PCU