.

Achiziția unui terminal mobil ce rulează fișiere mp3, aplicații video, jocuri sau fotografii este acum mai facilă decât oricând, iar soluția 3G este oferită chiar de Motorola.
Lansate oficial la Congresul Mondial 3GSM 2005 și prezentate la CeBIT 2005, cele 3 noi modele Motorola E1120, A1010 și E1060 includ cele mai noi soluții în materie de imagini și aplicații multimedia. În plus față de acest trio, Motorola a lansat și cardul 3G Motorola D1100 PC Card, ce asigură mobilitate fără limite în comunicare, fiind primul dispozitiv HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) de la Motorola. Noul D1100 PC Card asigură viteze Internet asemănătoare celor obținute în bandă largă: cel mai recent album muzical sau documentele importante de care aveți nevoie la birou pot fi descărcate în mai puțin de un minut. Motorola E1120, A1010, E1060 și D1100 vor fi disponibile comercial în trimestul 4 din 2005.
Motorola E1120 - Un terminal în formă de baton de ciocolată, E1120 are cameră încorporată de 3 megapixeli cu zoom digital 8x și o protecție specială pentru obiectiv.
Nici un compromis nu a fost făcut în privința funcțiilor video: E1120 are capabilități foarte mari de streaming, sunet perfect și posibilitatea de înregistrare a peste 25 de imagini pe secundă, care pot fi vizualizate pe ecranul color QVGA. Acest telefon are, de asemenea, difuzoare polifonice duale și 3D, care redau cel mai bun sunet stereo.

Motorola A1010 - Terminalul ce seamănă ca formă cu un PDA este, de fapt, un smartphone mai avansat și mai atrăgător. Funcțiile business precum suport VPN, gestionare avansată a Personal Information Manager-ului (PIM), e-mail, navigare Internet și mesagerie instantanee - sunt acum toate la îndemână.
Cu o memorie internă de 48MB, ce se poate actualiza până la 512MB prin Transflash, Motorola A1010 are capacitatea de descărcare și editare de documente Word, Excel, PowerPoint și PDF simultan cu participarea la o teleconferință sau cu navigarea pe Internet. Toate acestea fac din Motorola A1010 telefonul mobil al viitorului, ce asigură sinergia tuturor funcțiilor importante. Cu toate acestea, A1010 nu e bun numai de pus la muncă - e bun și de joacă.
Ecranul color mare cu apelare tactilă, camera de 2 megapixeli, capabilitățile avansate audio video și jocurile încorporate sunt utile atât în birou, cât și în afara lui.

Motorola E1060  este destinat pasionaților de muzică, fiind telefonul 3G ideal.
Acest terminal bogat în caracteristici tehnice include capturi video, descărcări și muzică. Tastele dedicate navigării asigură accesul rapid la Internet și o bună sincronizare, ceea ce ajută la actualizarea în permanență a arhivelor de melodii preferate.
Motorola E1060 mai are și o cameră de 1,3 megapixeli, posibilitatea de convorbiri video, difuzoare integrate și un ecran color de mari dimensiuni - toate aceste caracteristici asigurând servicii 3G performante.