.

Găsirea ambalajului potrivit pentru pachetele pe care le livrează prin curier a încetat să mai fie o problemă pentru clienții Cargus. Aceștia au la dispoziție, începând cu această vară, serviciile Express Box și Express Dox, două soluții de curierat în premieră în România. Nadia Homoc, Director Comercial Cargus, susține că introducerea celor două servicii vine ca un răspuns natural la noile cerințe ale clienților companiei: "Achiziționarea unui ambalaj corect pentru pachetele pe care intenționează să le trimită prin curier este una dintre marile probleme pentru clienții Cargus. Express Box și Express Dox au fost dezvoltate pentru a reduce investițiile de timp și bani făcute de clienții noștri într-un asemenea proces." Serviciile Express Box si Express Dox sunt oferite pentru expedieri plătite numerar (la expeditor sau la destinatar) și oferă o acoperire de 100% a teritoriului României.

Cargus Express Box este disponibil în două variante, de până la 5 kilograme și de până la 10 kilograme. Clienții companiei trebuie doar să primească ambalaj gratuit pentru conținut, iar pachetul ajunge la destinație în maximum 24 de ore, în peste 6.800 de localități.

Express Dox, produs disponibil momentan exclusiv în rețeaua Cargus Ship&Go, este adresat celor care au de trimis documente cu o greutate de până la 500 de grame. Odată pregătit conținutul, acesta este transportant în plicuri puse la dispoziție de Cargus în oricare dintre destinațiile din rețeaua națională a companiei de curierat.

Greutatea și dimensiunile maxime admise sunt:

Express Box 5: 5 kg, 33 cm x 31 cm x 17 cm / colet.

Express Box 10: 10 kg, 41 cm x 33 cm x 26 cm / colet.

Informații suplimentare despre Express Box și Express Dox sunt disponibile pe noul site Cargus și pe pagina de Facebook oficială Cargus.

Despre Cargus International

Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România. Fondată în 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din România, iar în prezent deține și utilizează singura rețea națională de centre și depozite și o flota de peste 700 de vehicule de curierat. Cargus are peste 1.000 de profesioniști în curierat și a avut vânzări de peste 20 de milioane de euro în 2012. Pentru mai multe informații despre serviciile Cargus, vizitați www.cargus.ro și pagina de Facebook Cargus.