.

Casa de Soluții Crescendo a anunțat pe 4 aprilie 2003 lansarea pe piața românească a soluției CRM Soffront '“ adresată marilor companii, dar și firmelor aflate în dezvoltare, într-un mediu versatil. 'De acum, există și în România o aplicație CRM validată la nivel mondial ca fiind într-atât de flexibilă, încât se adaptează la schimbările ce apar în orice afacere, pe măsură ce aceasta crește', a declarat Marius Tulea, director general al Crescendo International (vezi foto).
Noul parteneriat Crescendo - Soffront Software Inc. se adaugă parteneriatelor cu Cisco Systems, Harris, HP, Microsoft, Oracle, Progress, QAD INC., RSA Security. Soffront Software produce software CRM pentru companii mijlocii și departamente ale marilor companii din toate industriile și are peste 40.000 de licențe diferite vândute în lumea întreagă, dintre care peste 500 de instalări reprezintă noul CRM. Conform declarațiilor oficialilor Crescendo, soluția Soffront CRM poate fi instalată și pusă în funcțiune în numai câteva zile, fără a fi necesară forțarea proceselor pentru a se modela pe software. Arhitectura soluției și ușurința de utilizare a instrumentelor folosite de utilizatorul final costituie cheia flexibilității sale. Soffront CRM se adresează atât firmelor cu vânzare repetitivă de produse și servicii, cât și celor care oferă servicii de întreținere post-vânzare, pentru care asigură automatizarea și integrarea activităților de vânzare, marketing, suport tehnic/help-desk și suportul informațional pentru angajați (bază de cunoștințe integrate intranet) și suportul informațional pentru clienți (bază de cunoștințe extranet). Dezvoltarea acestei soluții pe platforma Microsoft îi conferă integrabilitate nativă cu familiarul Outlook.

Premiere Crescendo la CERF 2003
Anul acesta, Crescendo va fi prezentă la CERF, ca expozant, cu soluții ERP, CRM, de Securitate, comunicații, infrastructură hard și soft, Management de sistem. CRM Soffront, aplicația CorVu Business Intelligence (analiza indicilor de performanță) și tehnologia I-SCSI (integrarea rețelelor de transfer de date cu cele de stocare), cu aplicabilitate imediată în soluțiile de tip Disaster Recovery, vor fi prezentate în premieră la CERF. Crescendo a obținut de curând certificarea Cisco Switching & Routing, care se adaugă celei de VPN Security, obținută anul trecut. Crescendo (www.crescendo.ro) este prima casă de soluții de pe piața IT&C din România, asigurând dezvoltarea, integrarea și implementarea de soluții de gestionare a informațiilor din afaceri. În 2002, Crescendo a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri, cu 70% față de anul anterior.