.

Epson, lider global în domeniile imprimării, prelucrării imaginilor şi inovaţiilor, lansează o gamă nouă de 11 proiectoare fixe. Seria EB-Z11000 include primele proiectoare Epson cu luminozitate de 11.000 de lumeni şi rezoluţie WUXGA destinate proiectărilor de imagini în încăperi mari şi săli de prezentare cu o capacitate de peste 60 de persoane. „Prin intermediul seriei EB-Z11000, Epson îşi consolidează poziţia pe piaţa de proiectoare fixe. Concepute pentru a fi utilizate în medii diverse, de la săli de întâlniri şi amfiteatre din universităţi, până la muzee şi centre de conferinţă, aceste proiectoare 3LCD sunt ideale pentru situaţiile care necesită proiecții detaliate şi luminoase, în diferite condiţii de iluminare”, precizează Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator pentru România & Bulgaria la Epson Europe. Seria EB-Z11000 răspunde şi nevoilor antreprenorlor care închiriază, de regulă, astfel de echipamente pentru evenimente, dar şi dorinţelor clienţilor aflaţi în căutarea unei soluţii fiabile pentru semnalistica digitală. Fiecare model din seria EB-Z11000 poate proiecta în format portret, ideal pentru semnalistică.

Combinând tehnologia avansată cu flexibilitatea caracteristicilor, toate proiectoarele din seria EB-Z11000 utilizează tehnologia Epson 3LCD pentru a obţine o luminozitate ridicată, asigurând afişarea de culori vii şi de imagini luminoase în orice condiţii de iluminare, inclusiv pe timpul zilei. Utilizarea panelurilor 3LCD asigură imagini de calitate superioară, cu o luminozitate de acelaşi nivel pe alb şi pe culoare.

Flexibilitatea pentru cel care instalează proiectorul şi pentru spaţiul în care este utilizat este asigurată de lentila de tip short-throw. Modelele din seria EB-Z11000 sunt ideale și pentru spaţiile mici, lentila opţională LU02 permiţând amplasarea la o distanță mică față de ecranul de proiecție, menţinând în acelaşi timp diagonala mare a imaginii. Raportul de proiecţie unic de 0,64 - 0,77:1 al modelelor din seria EB-Z11000 elimină o serie de probleme întâmpinate de anumiți utilizatori. Mai mult, noile proiectoare sunt compatibile cu obiectivele opţionale Epson existente pe piață.

Proiectoarele din seria EB-Z11000 oferă versatilitate şi creativitate îmbunătăţite, prin intermediul unei suprafeţe flexibile de instalare ce acoperă până la 360 de grade. Drept rezultat, proiectoarele Epson pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicaţii, cum ar fi proiectarea pe tavan sau pe podea. Echipate cu Wi-Fi şi HDBaseT, noile modele pot fi conectate printr-un singur cablu la maximum cinci surse. Opţiunile de calibrare includ modele de testare, în timp ce tehnologia Epson Super Resolution asigură detalii bogate şi îmbinarea marginilor pentru situaţiile în care se utilizează proiectoare multiple, alăturate.

Cele 11 modele din seria EB-Z11000 sunt disponibile în două culori: alb și negru.

Seria EB-Z11000 este formată din cinci proiectoare cu rezoluţie WUXGA, dintre care patru beneficiază de intrări SDI pentru semnale HD superioare, precum şi de tehnologia interpolării cadrelor pentru afişarea unor imagini dinamice mai cursive. Cu 10.000 de lumeni, modelul alb EB-Z10000U şi cel negru EB-Z10005U sunt cele mai luminoase proiectoare Epson cu rezoluţie WUXGA de până în prezent. Modelul alb EB-Z9870U şi cel negru EB-Z9875U ating 8.700 de lumeni şi o rezoluţie WUXGA, iar EB-Z9750U oferă 7.500 de lumeni şi rezoluţie WUXGA.

În plus, seria EB-Z11000 include trei proiectoare albe cu rezoluţie WXGA, EB-Z11000W (11.000 lumeni), EB-Z9900W (9.200 lumeni) şi EB-Z9800W (8.300 lumeni). Modelul alb EB-Z11000 şi cel negru EB-Z11005 ating ambele 11.000 de lumeni, la o rezoluţie XGA, iar EB-Z9870 oferă 8.700 de lumeni şi rezoluţie XGA.

Seria EB-Z11000 este disponibilă pe piață din vara acestui an.

Caracteristici cheie:

Luminozitate de până la 11.000 de lumeni
Rezoluţii până la WUXGA
Tehnologie 3LCD
Mod de aspect tip portret
Obiectiv LU02 cu raport unic de proiecţie de 0,64-0,77:1
Conectivitate HDBaseT şi Wi-Fi
Intrare SDI pentru patru modele
Tehnologia Epson Super Resolution
Interpolarea cadrelor la modelele WUXGA
Funcţii de corecţie geometrică de punct şi arc pentru a regla ecranele lipsite de uniformitate
Compatibile cu obiectivele opţionale Epson existente

Despre Epson
Epson este lider global în ceea ce priveşte inovaţiile, dedicându-se depăşirii aşteptărilor prin intermediul soluţiilor pentru pieţe diverse, precum cele destinate pentru birouri, utilizarea la domiciliu, comerţ şi industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajaţi în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuţiile permanente aduse protejării mediului şi comunităţilor în care operează.
http://global.epson.com/

Despre Epson Europe
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având o forţă de muncă de 1.655 de angajaţi, vânzările Epson Europe în anul financiar 2012 au fost de 1.540 milioane de euro. http://www.epson.eu

Programul „Viziunea ecologică 2050”   
http://eco.epson.com/