.

Citrix a anuntat achizitionarea Virtual Computer, furnizor de solutii de management la nivel enterprise pentru virtualizarea la nivel de client. Citrix combina noua tehnologie achizitionata cu liderul de piata, hypervisorul XenClient, realizand astfel noul Citrix XenClient Enterprise. Noul XenClient Enterprise va combina puterea hypervisorului XenClient cu functionalitatile de management concepute pentru a ajuta clientii enterprise, gestionand un numar mare de laptopuri distribuite in companii. Solutia combinata le ofera utilizatorilor desktop-uri virtuale, intr-un mod securizat, la un cost de management IT mult redus. Produsele sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIEdistribuitor autorizat Citrix in Romania.

Impreuna cu tehnologia Virtual Computer, XenClient va fi disponibil in trei editii:

XenClient Enterprise: va fi disponibil ca un produs de sine statator sau este inclus in XenDesktop Enterprise si Platinum. Solutia poate fi descarcata cu Virtual Computer NxTop.

XenClient XT - este versiunea actuala care ofera cel mai ridicat nivel de securitate

XenClient Express - este disponibil la momentual actual gratuit, oferind performante ridicate in rularea mai multor masini virtuale.

Despre Citrix

Citrix Systems, Inc (NASDAQ: CTXS) transforma modul in care business-ul si munca in IT, oamenii - colaboreaza in era "cloud". Prin intermediul calitatii de lider "cloud" in piata, tehnici de colaborare, retea si tehnologii de virtualizare, competentele Citrix imbunatatesc stilurile de munca si serviciile Cloud, facand intreprinderile IT mai simple si mai accesibile pentru 260.000 de organizatii. Citrix atinge un procent de 75 % din utilizatorii de internet in fiecare zi , cu mai mult de 10.000 de companii din 100 de tari. Aflati mai multe la www.citrix.com.