.

Class IT Outsourcing, companie ce activează pe piața de servicii de suport IT din 2001, a creat un concept inedit pentru cultura sa organizatională, în premieră în România, care definește esența și standardele sistemului colectiv de credințe și valori, atitudinile și convingerile existente în interiorul instituției. "Am ales un concept care să promoveze valorile culturii noastre organizaționale, să genereze un sentiment de asociere și am adăugat joaca precum o componentă indisolubilă muncii. Pentru acest lucru am conceput un set de elemente de identitate , un set de expresii specifice, am transformat funcțiile in grade și ne-am creat noi imagini vizuale care să susțină acest proces", precizează CEO-ul Class IT, Bogdan Tudor (foto), acum Căpitan Stelar.

"Star TEAM" marchează evoluția echipei Class IT Outsourcing și constituie o provocare pentru crearea unei culturi organizaționale memorabile, unde angajații să gasească un mediu confortabil, în care să le facă plăcere să activeze și implicit să livreze clienților servicii de suport de calitate superioară.

Tematica aleasă a plecat de la trei tendințe esențiale: importanța unei culturi organizaționale memorabile pentru dezvoltarea sanatoasă a unei companii, gamification - introducerea jocului în muncă în scopul creșterii productivității și obiectivul de adăugare a emoției într-o activitate prin definiție exclusiv rațională.

Noul concept organizațional a fost marcat prin intermediul unui eveniment ce a avut loc vineri, 11 octombrie, la etajul 21 al hotelului Intercontinental, la care au participat toți membrii echipei și în cadrul căruia au fost subliniate momente importante aflate la baza ascendenței companiei. Din program nu au lipsit nici surprizele precum: mesajul emoționant pe care Kenneth P. Morse, celebrul mentor si fondatorul MIT Entrepreneurship Center, l-a adresat echipei, demonstrația live a campionului mondial Marian Drăgulescu sau discursul motivațional susținut de Andy Szekely.

Toate detaliile privind noul concept, informații complete despre efortul de implementare, precum și fotografiilor de la eveniment le puteti gasi si pe primul site web dedicat culturii organizationale : www.starteam.ro.

Despre Class IT Outsourcing

Class IT Outsourcing oferă companiilor și angajaților acestora servicii IT focusate pe îmbunătățirea productivității, eliminarea riscurilor și optimizarea costurilor IT. Rezultatele sunt obținute printr-o abordare proactivă a livrării serviciilor IT, implementarea și gestionarea soluțiilor de securitate sau prin diminuarea costurilor de administrare și operare. Class IT Outsourcing a fost înființată în anul 2001, iar în prezent peste 17.000 de angajați din peste 200 de companii se bazează pe suportul IT livrat de cei peste 140 de specialiști ai firmei.