.

Compania PayUp România a anunțat pe 27 noiembrie semnarea unui contract de parteneriat cu operatorul de telefonie mobilă Cosmote România. În urma înțelegerii dintre cele două companii, prin terminalele PayUp aflate în puncte comerciale din București și din țară, clienții operatorului de telefonie mobilă îsi vor putea reîncărca electronic valorile de credit pentru cartelele preplătite, fără a mai fi nevoie de achiziționarea vechilor cartele răzuibile.

„Odată încheiat parteneriatul cu operatorul de telefonie mobilă cu cea mai dinamică ascensiune pe piața românească, Cosmote, putem spune că suntem pregătiți să oferim servicii electronice de calitate pentru fiecare posesor al unei cartele preplătite de telefonie mobilă din România. Acest lucru înseamnă că rețeau de terminalele PayUp va deveni destinația predilectă a tuturor celor care dețin cartele de telefonie mobilă preplătite și doresc reîncărcarea acestora într-un mod simplu si modern", a declarat CEO-ul PayUp, Luis Janeiro.

Prin intermediul PayUp, utilizatorii de Cartela COSMOTE își pot reîncărca contul de comunicare cu valori cuprinse între 3 – 100 de Euro.

„Parteneriatul cu PayUp reprezintă o evoluție firească în oferirea de soluții accesibile de reîncărcare pentru toți utilizatorii de Cartela COSMOTE. Pentru a putea răspunde nevoilor de comunicarea ale fiecăruia, am ales să oferim cât mai multe variante de reîncărcare", a declarat Mihai Bărbuț, Manager Vânzări Indirecte în cadrul Cosmote România.