.

Din 15 mai 2009, Romtelecom Dolce oferă clienților săi, în premieră, fotbal de cea mai înaltă calitate, ca urmare a acordului comercial încheiat între Romtelecom și DTH Television Grup. Clienții Dolce vor beneficia gratuit de canalul Boom Sport One pentru o perioadă de maximum 2 luni, după care acesta va fi disponibil pe bază de abonament.  Astfel, clienții Dolce se vor bucura, suplimentar, de până la 10 meciuri de fotbal live, pe săptămână, pe lângă cele deja oferite prin actuala ofertă Dolce.
Boom Sport One, canal deținut de Boom, difuzează live si în exclusivitate meciurile din campionatele de fotbal ale Italiei, Serie A și Spaniei, Primera Division, Preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondiala FIFA din 2010, si începând din luna august, Liga Campionilor.
"Prin acest parteneriat comercial, le oferim clienților noștri posibilitatea de a avea acces la mai mult conținut de calitate, continuând strategia de a ne răsplăti clienții cu pachete suplimentare. Acesta este încă un pas pe care îl facem pentru a le oferi clienților noștri fotbal de cea mai bună calitate, precum și alte evenimente sportive de anvergură", a declarat Joerg Zeddies, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Romtelecom.
"Canalul Boom Sport One este un produs matur și bine definit care s-a impus rapid drept un brand sportiv atractiv pe piața romaneasca de profil. Analizand configurația actuala a retransmisiilor sportive, putem spune că Boom Sport One este cu siguranță un canal care își respectă în mod constant și cu succes  promisiunea de a oferi clienților conținut relavant și de calitate", a declarat Amit Levin, Director Executiv DTH Television Grup.
Dolce, unul dintre cele mai tinere branduri din portofoliul Romtelecom, a reușit să convingă rapid publicul, prin cel mai bun raport calitate-preț, înregistrând una dintre cele mai ridicate rate de creștere din Europa pentru servicii similare și raportând aproape trei sferturi de milion de clienți, la sfârșitul primului trimestru al lui 2009. Nivelul de satisfacție a clienților Dolce este printre cele mai ridicate din Europa, în ceea ce privește calitatea serviciilor și reacția pozitivă față de brand.
Boom este un brand premium care oferă conținut TV de înaltă calitate. Chiar și pe o piață extrem de dinamică, familia de canale exclusive Boom continuă să ofere clienților săi programe atractive și variate. Fie că este vorba despre filme, animație, muzică sau sport, Boom are o poziție unică in Romania prin cele 8 canale proprii din portofoliul său.