.

Din această lună, clienții RCS & RDS pot plăti facturile pentru serviciile Digi și prin sistemele de plată PayPoint, în peste 7.300 magazine din țară în care PayPoint România are instalate terminale. Abonații Digi pot merge cu factura în cel mai apropiat magazin marcat cu simbolul PayPoint, unde vânzătorul va scana codul de bare de pe factură, va încasa plata în numerar și va oferi clientului un exemplar al chitanței conținând detaliile tranzacției (data plății, suma, locația, furnizorul, etc). "Această modalitate de plată este la îndemână pentru foarte mulți dintre abonații noștri, și în mod special pentru cei aflați în zone cu acces redus la alte sisteme de plată, bancare sau de alt tip. Economisești timp și bani atunci când poți să plătești factura la magazinul unde îți faci în mod regulat cumpărăturile sau la un magazin aflat foarte aproape de casa ta! Ne bucurăm că putem oferi această nouă facilitate clienților noștri", precizează Serghei Bulgac, Vicepreședinte Financiar RCS & RDS.

Operatorul telecom extinde astfel multiplele modalități de plată a facturii puse la dispoziția clienților. Abonații Digi pot plăti în acest moment facturile:

în punctele de prezență RCS & RDS - în numerar și cu cardul

la ghișeele, ATM-urile și bancomatele băncilor partenere - numerar și card

online: fie direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro sau în contul de client, www.rcs-rds.ro/contulmeu, fie prin sistemele de internet banking ale băncilor partenere operatorului.

În acest moment, RCS & RDS are parteneriate cu:

Alpha Bank, Bancpost, Banca Comercială Carpatica, Banca Comercială Română (BCR), Banca Transilvania (BT), BRD - Groupe Société Générale, CEC Bank, Credit Coop, Citybank, ING Bank, Raiffeisen Bank, RBS România, UniKasa, UniCredit Țiriac Bank, Piraeus Bank.

RCS & RDS este unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania și Italia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 200 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicații din România care oferă pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix și mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piață. www.rcs-rds.ro