.

RCS & RDS pune la dispoziția abonaților o nouă modalitate de conectare la Digi Wi-Fi, cea mai mare rețea de Internet wireless wi-fi din România, cu peste 2400 hotspot-uri. Abonații pot utiliza mai ușor serviciul, selectând rețeaua "Digi Wi-Fi Direct Login", iar reconectarea se va face automat după prima intrare în rețea, în funcție de terminal și de setările acestuia. Pentru unele terminale sau PC-uri este necesară o setare prealabilă a funcției de reconectare automată. Clienții interesați de noua modalitate de conectare, pot găsi pe www.rcs-rds.ro informații despre modalitatea de setare a funcției de reconectare automată.

Cine se poate conecta gratuit la Digi Wi-Fi

Digi Wi-Fi este un serviciu utilizat gratuit de către toți abonații la internet fix sau la internet mobil ai RCS & RDS. Serviciul este disponibil atât pentru clienții persoane fizice cât și pentru persoanele juridice. În funcție de serviciile contractate, aceștia dispun de unul sau mai multe conturi de acces gratuit la rețeaua wi-fi. RCS & RDS deține peste 2400 hotspoturi wi-fi, amplasate în majoritatea orașelor din țara noastră. "Digi Wi-Fi este singura rețea de internet wireless wi-fi de o asemenea dimensiune în România, cele mai multe alte rețele nedepășind 100 hotspot-uri. Din 2011 și până în prezent, am crescut rețeaua wi-fi de 5 ori – primele hotspot-uri instalate au fost în număr de 500. Vom continua expansiunea rețelei în ritm similar.", spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

 

RCS & RDS este unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania și Italia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 200 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicații din România care oferă pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix și mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piață. www.rcs-rds.ro