.

Marți, 06 noiembrie 2012, a avut loc, la Hotel Novotel din București, conferința "Excellence in Supply Chain Management", organizată de Demand Solutions împreună cu APTUS Software, partenerul său din România. Conferința face parte dintr-o serie de evenimente de anvergură prin care APTUS Software dorește să aducă în atenția pieței din România soluții inedite menite să creeze performanță în domeniul logistic.

Ediția aceasta a abordat teme mult mai variate, referitoare la întregul lanț logistic, de la aprovizionare și producție până la optimizare stocuri și distribuție.

Alți partenerii APTUS Software pentru acest eveniment au fost Intermec, Vocollect și AVITECH.

Conferința s-a bucurat de participarea a peste 100 de profesioniști, reprezentanți ai unor companii de top din întreaga țară, profesori din mediului universitar și jurnaliști din presa de specialitate. Aceștia au avut oportunitatea de a descoperi o serie de soluții performante, menite să asigure eficientizarea proceselor care se desfășoară pe parcursul lanțului logistic.

Prima prezentare din cadrul evenimentului a fost susținută de reputatul profesor Daniel A. Glaser-Segura care a analizat influențele actualului context economic asupra tendințelor din domeniul logistic.

Oszkar Bara, CTO APTUS Software, a prezentat lejeritatea interconectării tuturor activităților din cadrul unui depozit prin intermediul unei soluții WMS personalizată, dar și calculul indicatorului ROI pentru proiectele de implementare a soluțiilor software menite să aducă valoare adaugată companiilor.

Reprezentantul Demand Solutions, Keith Thaulow, a abordat teme precum: managementul prognozării vânzărilor, planificarea aprovizionarii, programarea productiei, optimizarea stocurilor și creșterea gradului de retenție a clienților prin utilizarea de soluții specializate.

Erdwin van Turenhout, a susținut eficientizarea activităților logistice prin implementarea tehnologiilor de ultimă generație în domeniul colectării automate de date.

Au urmat trecerea în revistă a soluției de pick-by-voice Vocollect, realizată de Mathias Golz, Senior Business Consultant CEE și evidențierea posibilităților de creștere a randamentului și productivității prin implementarea metodologiilor Lean Six Sigma realizată de Dan Marius, Senior Consultant în domeniu.

APTUS Software multumește tuturor partenerilor și participanților prezenți la acest eveniment care continuă seria de conferințe și workshop-uri din cadrul programului de educație non formală de business "Aptus Supply Chain Academy".