.

Connex a lansat pe 6 iunie Portalul mobil 'žPlay' cu conținut românesc și internațional furnizat de 12 parteneri, cu 9 telefoane compatibile oferite la preț promoțional (inclusiv 4 terminale 3G). Alte 16 telefoane GSM sunt menționate drept compatibile cu portalul Play. Taxarea se face la volum de trafic, conform unui abonament lunar de tip WAP, de obicei cu trafic inclus, la care se adaugă prețul fiecărei unități de conținut descărcat.

Conținutul TV este furnizat de Realitatea TV, partener exclusiv al Connex pentru serviciul de televiziune mobilă. Serviciul de televiziune mobilă este accesibil doar de pe telefoane 3G și în aria de acoperire 3G, cu 200 de minute de transmisie TV însemnând un trafic de cca. 100 MB.

Restul conținutului din portal - tonuri de apel, videoclipuri, animație, imagini și știri -  este accesibil pentru descărcare și prin GPRS, dar la viteze de 10 ori mai mici decât prin 3G, care ajunge la viteze de până la 384 kbps. Conținutul de muzică constă în tonuri de apel și videoclipuri de la 4 case de discuri românești - Mediaservices, Roton, MediaPro și Cat Music - și 3 internaționale - EMI, Warner Music International și Universal.

Agregarea conținutului și suportul tehnic pentru portalul Play este asigurată de furnizorul german de soluții de divertisment Mobil Arvato Mobile, o subsidiară a grupului Bertelsman ce intermediază relația dintre operatori, companii media și portaluri Internet cu industria muzicală și deținătorii de drepturi de proprietate intelectuală din industria filmului, jocurilor și cea TV. Arvato Mobile asigură întregul conținut al secțiunii 'Download' din categoria Muzică, părțile esențiale din secțiunile Video, Wallpaper (Teme) și Animație și o mare parte a secțiunii de Jocuri, care, la momentul lansării, conținea peste 500 de jocuri de la furnizori consacrați ca Gameloft, Macro Space, Mobility Zone sau Selatra.

Jocurile Java din portal folosesc Java Content Delivery Platform, versiunea 2.0, livrată de furnizorul român de software și servicii pentru aplicații mobile Netopia Systems.

Pentru oferta de conținut românesc - videoclipuri din showbiz și din fotbal, știri - Connex a mai încheiat parteneriate cu TVR, TVRMedia, casa de producție editorială a Televiziunii Române, Cronica Cârcotașilor și TeleSport.